Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 226> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konačno Niho slike. Sve je prelijepo, ali hoste prva liga
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Niho, stvarno ti fali samo palma
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa travica Niho, a i oleandri su ti veliki, ali kako reče Hoya hoste su naj, naj...
Bravo Niho sve je lijepo ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nisam nikada vidjela ljepše hoste, stvarno.
Ja imam takvu, ali ne toliku. Možda bi i bila, ali ja je stalno dijelim.
Ja sam ti spremila iberikse, a vidim da ih ti imaš podno onog stabla. Nema veze, stavi još jedne.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bože dragi ova i banane ima
![]() A kako ih misliš zimi održati, meni se čini da moraju biti u stakleniku? Prelijepo dvorište ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
Smrčko--------Hoja toj mojoj Hosti ima pa jedno 5 godina , i napočetku nisam tu biljku baš obožavala ali vremenom ona dobija onaj svoj sjaj , ljepotu da neznam sigurno nema cvijeća da bi se sa njim poredilo . -- Hoja ono se samo vidi bijela ali nedavno sam dobila na poklon i roza boja a kakva je tvoja -boja
|
|
![]() |
|
Smrčko --na njih se stavi dosta piljavine puno se zatrpaju i onda se omotaj najlonom -i tako prezime -samo nema banane za jesti
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sta ti je ovo zadnje na slici?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvatu karanfilčići i moji će uskoro, vidiš nešto je prije kod tebe, nešto kod mene, baš je to čudno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Moja je bijela.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ovaj ti je savjet dobar i za druge osjetljive biljke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Konačno ja našla tvoju bananu,imaš toliko otvorenih tema da je potrajalo.Želim ti da naraste velika i bude jako bujna.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Super onda krasno - Koliko je tvoja visoka . Ja ne mogu dočekati da moja bude velika, Ja sam prošle jeseni ukr-------mali picmoljak da bi sad eto već bio poveći . Imam osijećaj da brzo raste. I imaću ga i po vaznama
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho naša, sve je prelijepo - a tvoji smajlići uz svaku sliku se prava gesta prijateljstva prema nama i sreće s onim što te okružuje i zato -
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |