Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 226>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 23:28
sta ti je ovo zadnje na slici?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 22:43
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 23:09
LOL  Wink  Wink  Big%20smile  Big%20smile

Ouch

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:45
Smrčko--------Hoja toj mojoj Hosti ima pa jedno 5 godina , i napočetku nisam tu biljku baš obožavala ali vremenom ona dobija onaj svoj sjaj , ljepotu da neznam sigurno nema cvijeća da bi se sa njim poredilo . -- Hoja ono se samo vidi bijela ali nedavno sam dobila na poklon i roza boja a kakva je tvoja -boja
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 12:06
Smrčko --na njih se stavi dosta piljavine puno se zatrpaju i onda se omotaj najlonom -i tako prezime -samo nema banane za jesti 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 23:12
LOL LOL

Wink

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:53
Super onda krasno - Koliko je tvoja visoka . Ja ne mogu dočekati da moja bude velika, Ja sam prošle jeseni ukr-------mali picmoljak da bi sad eto već bio poveći . Imam osijećaj da brzo raste. I imaću ga i po vaznamasmile213
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 12:35
Niho naša, sve je prelijepo - a tvoji smajlići uz svaku sliku se prava gesta prijateljstva prema nama i sreće s onim što te okružuje i zato -
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 23:23
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 22:37
Wink    Evo banana dobila sam ih na poklon moja je veća,a manja je namjenjema mammi...

Tongue
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 12:42
Konačno ja našla tvoju bananu,imaš toliko otvorenih tema da je potrajalo.Želim ti da naraste velika i bude jako bujna.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 15:39
Nisam nikada vidjela ljepše hoste, stvarno.
Ja imam takvu, ali ne toliku. Možda bi i bila, ali ja je stalno dijelim. 

Ja sam ti spremila iberikse, a vidim da ih ti imaš podno onog stabla. Nema veze, stavi još jedne.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 23:32
Bože dragi ova i banane ima

A kako ih misliš zimi održati, meni se čini da moraju biti u stakleniku?
Prelijepo dvorištesmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 00:48
Konačno Niho slike. Sve je prelijepo, ali hoste prva ligasmile99
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 22:52
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 08:28
Niho, stvarno ti fali samo palma Cry.Imaš bilja iz mediteranske klime...kao da nisi usred kontinenta!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 23:26
Lijepa travica Niho, a i oleandri su ti veliki, ali kako reče Hoya hoste su naj, naj...
Bravo Niho sve je lijepo smile57
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 23:11
Cvatu karanfilčići i moji će uskoro, vidiš nešto je prije kod tebe, nešto kod mene, baš je to čudno.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:48
Moja je bijela.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 01:46
Ovaj ti je savjet dobar i za druge osjetljive biljkeWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.