Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 226> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
--A cvijeće mi još uvijek sve cvijeta...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() I blegonije koje rastu u kaktusima i vazda cvijetaju..i jedna palergonija. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
|
Niho, niho, u tebe ljepote... ne mogu sebi doc od ovih boja.. preeeeeeeeekrasno!!!!!
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Bravo Niho, lijepo si ovo iskombinirala i fotografije su dobre, ako je i malo moje zasluge drago mi je
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
![]() Jel ti ovo dolje ljevo oleander ? |
||
![]() |
||
|
..............Ma draga Lantana -jeste tvoja -kako da ne -znaš i sama da i mi govorila nekad kako da slikam -gdje da stanem i td-i stvarno sam prezadovoljna i hvala ti na svemu |
||
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Ispada da se stalno ponavljam ali stvarno je prekrasno sve..
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Krasno cvijeće,sve redom,no ovo je fenomenalno.Šta je to,list je sličan petuniji? ![]() |
||
![]() |
||
|
Sasha ....to je mini ladolež imam ga bijeli i plavi pa se javi za sijeme ako želiš
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Predivne slikice, šarene, raznolike - bravo Niho!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
šareno, vedro, veselo kao i naša niho
![]() |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Naravno da bi,ako imaš,sjemenke.Koliko on puzi,visoko? Vidim da kod tebe ne izgleda ko neki puzavac,a slak je,zato pitam.
I meni liči na oleander to što i Štefici,dapače,sigurna sam.
![]() |
||
![]() |
||
|
Poznaješ ga po mirisu jeste oliander,a izvini nisam bila svatila o kojoj je slici riječ ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
|
Oleanderi su ti prekrasni.
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma nema veze,draga Niho,se razmemo,ne. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |