Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 20:45
smile99            --Lepota prirode--ukrs mog doma.

.
.
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 20:51
--A cvijeće mi još uvijek sve cvijeta...

.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 20:55
smile64   -
  I blegonije koje rastu u kaktusima i vazda cvijetaju..i jedna palergonija.
.
.

Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 20:56
Niho, niho, u tebe ljepote... ne mogu sebi doc od ovih boja.. preeeeeeeeekrasno!!!!!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 21:39
Bravo Niho, lijepo si ovo iskombinirala i fotografije su dobre, ako je i malo moje zasluge drago mi je Wink, ipak nejveća zasluga je tvoja, jer kao prvo treba imati ovako lijepo cvijeće...
život je more
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 21:40
koja ljepota.
Jel ti ovo dolje ljevo oleander ?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 21:47
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Bravo Niho, lijepo si ovo iskombinirala i fotografije su dobre, ako je i malo moje zasluge drago mi je Wink, ipak nejveća zasluga je tvoja, jer kao prvo treba imati ovako lijepo cvijeće...

..............Ma draga Lantana -jeste tvoja -kako da ne -znaš i sama da i mi govorila nekad kako da slikam -gdje da stanem i td-i stvarno sam prezadovoljna i hvala ti na svemu
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 22:00
Ispada da se stalno ponavljam ali stvarno je prekrasno sve..smile141
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 23:05
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

koja ljepota.
Jel ti ovo dolje ljevo oleander ?

Štefice ovo su sve cvijetovi od balagonija-a ovo gore su bijeli olijanderi koje sam napokon uspijela uhvatiti onako kako sam željelasmile79
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 08:15

Krasno cvijeće,sve redom,no ovo je fenomenalno.Šta je to,list je sličan petuniji?

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 08:52
Sasha ....to je mini ladolež imam ga bijeli i plavi pa se javi za sijeme ako želišsmile79
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 09:07
smile227Pogodila si me baš...oleanderi ,hibiskus...lijepo mi počinje dan ,hvala Niho!
smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 13:32
Predivne slikice, šarene, raznolike - bravo Niho!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 13:54
šareno, vedro, veselo kao i naša niho smile149
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 14:33
[/IMG]

Čuj,meni ti ipak ovo jako liči na oleandera .
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 17:30
Originalno poslano od člana Tweety Tweety napisao:

Niho, niho, u tebe ljepote... ne mogu sebi doc od ovih boja.. preeeeeeeeekrasno!!!!!
-Ma srce moje  zlatno nemoj mi takva biti sad će jesen pa ćeš mi vikati -Niho da mi je sad neki tvoj cvijetaksmile79a ja nemam
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 17:39
Naravno da bi,ako imaš,sjemenke.Koliko on puzi,visoko? Vidim da kod tebe ne izgleda ko neki puzavac,a slak je,zato pitam.
I meni liči na oleander to što i Štefici,dapače,sigurna sam.Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 19:19

Čuj,meni ti ipak ovo jako liči na oleandera .

Poznaješ ga po mirisu jeste oliander,a izvini nisam bila svatila o kojoj je slici riječ Wink Tongue hvala što si me ispravila ....Embarrassed
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 19:32
Oleanderi su ti prekrasni.smile227
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 19:54
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Čuj,meni ti ipak ovo jako liči na oleandera [IMG]smileys/emot106.gif" align="middle" /> .
Poznaješ ga po mirisu jeste oliander,a izvini nisam bila svatila o kojoj je slici riječ [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" /> [IMG]smileys/smiley17.gif" align="absmiddle" alt="Tongue" /> hvala što si me ispravila ....[IMG]smileys/smiley9.gif" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />

Ma nema veze,draga Niho,se razmemo,ne.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.