Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 226> |
Korisnik | ||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
To sam baš sve htijela i ja reči ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
teglice su fantasticne!!!!!
ti vec rasadujes cvijece a ja jos nisam ni pocela,bas se informiram kako i sta posaditi od sjemenja... hoya koju imas ja vec imam godinama i uzasno sporo raste a da bi cvala treba stalno mjesto i dosta godina...mi je zovemo i vostani cvijet jer su cvjetici skoro prozirni ko vosak... imao je moj gazda na poslu i stvarno krasno cvate... cvijece ti je super... bravo za kreativnost... |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
------------Hvala ljepoto moja-on je legenda od čovijeka -samo neznam kako se možemo ikako slagati ja i on 2 različita tipa ali sve za jedno drugo radimo ne gledamo jedno na drugo šta će ko već smo uvijek skupa jedno za drugo -----a vljda se stari -ima i toga ![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Oho ima tu i nešto drugo, a gdje si sakrila picmoljke.
Vaze su vau!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
bravo za nove vaze...stvarno su odlične
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
--------- Draga moja kakvi picmoljci sine to kad staviš u ruku nemaš šta vidjeti ti znaš da ja samo veliko hoću -odmaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
sviđaju mi se tegle a i ona moja-tvoja hoja
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
|
moram i ja Trišu pozvati da donese kamenja trbala bi nešto pa da napravim kamenjar
![]() |
||
![]() |
||
|
--------- E ona ti je prava u tome -sine donese ti da možeš prvo stanje kuće sagraditi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
A što u Bosni nema kamenja? Pa od čega su vam onda one piramide? Super su vaze, bravo za majstora |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
tegle su preslatke
![]() |
||
![]() |
||
|
------------ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Lantana mani se ti Sadika
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
|
ko će koga namlatit više mi nije ništa jasno i kakve vazne i kakav Mirko sve si pobrkala
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma sve Lantana zna šta ja kažem igra se životom sreća pa mi daleko više me tako njeno cvijeće ne privlači ima nešto drugo a ona sad neka misli
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Di su te slike, što čekaš, ajd sigurno imaš nešto novo.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Nihoooooo daj reci koji je ovo cvijetak???
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Niho samo gleda slike, a neće ništa slikati, daj malo tog snijega poslikaj, pa onu kulu gore iznad kuće, pa malo Unu...
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
neka mene u kući -ja ne izlazim -fuj snijeg-radije gledam šta vi radite i uživam u vašim vrtovima
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |