Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 226>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 14:23
smile57         ****  Evo i kod mene prvi znaci proljeća ****
.
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 13:34
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

smile227  kako si ovu cvatnju krasno prikazala...super je...  sad uzivassmile169

--------Hvala-ti najljepša-ali to baš mi bilo tako ga interesantno prikazati-jer ga i ja imam prvi put .-i baš me oduševio
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 13:26
Niho draga amarilis je prelijep..
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 13:23
smile227  kako si ovu cvatnju krasno prikazala...super je...  sad uzivassmile169
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 12:36
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Niho, dođem ja , pogledam i odem, nisam još ništa komentirala (bez zamjerke Embarrassed), ali ovo jednostavno moram komentirati.Mada sam ostala bez teksta Wink.Prekrasan ti je amarilis a pogotovo što je u mojoj omiljenoj boji.Bravo za tebe i amarilis Clap.

--------Ma daj Ivna pa ništa to strašno -nema veze uvijek imamo vrijeme kad  nam se da komentiratiWink-I hvala ti najljepša Tongue-što si i sad došla -nadam se da se nećemo zaobilaziti više -lijep pozdravWink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 12:35
bravo,bravo,amarilis je predivan
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 12:09
Prekrasno buđenje i cvjetanje amarilisa...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 11:08
Niho, dođem ja , pogledam i odem, nisam još ništa komentirala (bez zamjerke Embarrassed), ali ovo jednostavno moram komentirati.Mada sam ostala bez teksta Wink.Prekrasan ti je amarilis a pogotovo što je u mojoj omiljenoj boji.Bravo za tebe i amarilis Clap.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 10:57
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Niho već sam se zabrinula gdje si, a ti maziš amarilis, baš je prekrasan, lijepo si ovo slikala od pupa do cvijeta. Clap

---------Pa da znaš draga moja --nema se toga cvijeća i onda mi se ne mili ništa -snijeg me iscrpio do maksimuma------ali sam posmatrala tvoj....moj amarilis pratila i morala ti se sa njim pohvaliti -baš me oduševio -prekrasn mi jeTongueTongue
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 10:25
Očito te je snijeg bio toliko zameo da si se jedva iskobeljala iz njega LOL i konačno se pojavila sa svojim slikicama.
Moj amarilis je već davno ocvao, a vidi kako je tvoj prekrasan.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 10:15
Niho već sam se zabrinula gdje si, a ti maziš amarilis, baš je prekrasan, lijepo si ovo slikala od pupa do cvijeta. Clap
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 10:13
bravo,bravo,bravo
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 09:47
smile99          ***** cvijet  *******
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 09:46
smile99   **** Cvijetić   *****
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 09:45
smile99        ***** 
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 09:43
smile99 
   ***  Amarilis .... u cvatu, ovo je moj prvi primjerak i sija.****

-- pup....

.

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 18:21
pregledala sam zadnje staranice i bas super sto si uzivala na snijegu i snjesko ti je fantastican...  krasne su mi i tvoje biljkice a raazglednice su bas slatke...zovu proljece...usput ideja ti je super...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12481
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 18:01
niho cvjetne slike su wunderbar
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 14:01
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ajde, ajde ne kukaj, sve što kod mene raste, bit će tvoje-ha-ha držim figu u džepu, ali ne znam dali Niho zna što to znači.

--------- Da si draga moja na Njemaćkom rekla dosta ga znam e sad to baš ne razumijem-ali kad se vidimo saznaćemo dosta toga Wink
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 02:58
Niho kod tebe još snijega do koljena, pa si nas razveselila sa proljetnim slikama....Lijepo od tebe....smile167
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,441 sekundi.