Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa nisu ni kod mene sjajne cijene ali moja zaova tako njih sine sebi od 1 nasadi dosta-nekako im grane nagne u pijesak--i tako čitavu jesen i zimu stoje--a na proljeće odma cvijet pusti -baš jako interesantno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivne li magnolije. Već sam napisala (mislim kod Hoye) da sam si uvijek jako željela jednu.... ali nikad ostvarila želju.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Imaš sreću što nemam mjesta, pa će ti magnolija ostati netaknuta inače..
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E ja Triša baš planirala tebi dati jednu -a eto kad već nema mijesta kod tebe neka je onda kog mene -ali bijela je u pitanje a ne roza-baš mi drago
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mislila sam - opet ću se izbosti na tvojim kaktusima, kad ono iznenađenje - prelijepa ti je magnolija
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Eto proljeća i kod tebe, magnolija je prekrasna, a sad čekamo dalje...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() -Proljeće i uređivanje kako vrta tako i nešto u njemu kao ovaj moj plug pa uz njega agave i još nekoliko kaktusa,a i ostalih biljkica..truda i umora ima ali sve se zanemari kad vidiš kako se sve sija i po planu odrađuje i sređuje. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma kaktusi su super al plug je čista gubica
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
niho prekrasan ti je ovaj plug
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
--------- ma što me nasmija -bolan kakva je to rijeć------gubica-taj mi vaš Njemački još stran .ne bi ga bog dokućio -a sanću se ja - ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
jao e jesi ga smišna do neba..kad zagrebčani kažu da je nešto gubica to znači da je dobra fora
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
da ti kažem kako mi učimo naše dijete:ja kažem idi tati i reci da ti da mišćafl a tata joj da i kaže evo odnesi mami škovaceru..ona gleda pa veli ..a šta je vama pa to je lopatica za smeće...poanta pametno dijete šta će slušat purgericu i dalmoša kad ona ima svoj hrvatski
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Čuj,ja bum ti isto rekla da ti je sve cvjetje prava guba,tak mi se sve dopada da bi mam došla i da ti se pokradnem i zemom sobom dumom.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
---------Koliko ja vidim moram ja sebi nabaviti -riječnik vašeg jezika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Haj Niho, ni me dugo bilo pri tebi
![]() ![]() ![]() ![]() Šalu na stranu, ali hvala Bogu da je i kod tebe došlo proljeće, da si se konačno riješila snježine.....
Tvoje slike-razglednice su izgleda ipak pomogle i konačno prizvale proljeće.
Magnolija i amarilis su
![]() Koprivu zeleno-bijelu od tebe sam imala i sve do nedavno se nekako držala i samo odjednom je gecrknula
![]() Ginura ti je krasna... davno sam imala taj cvijet i onda mi ga napale uši i jednostavno nisam uspjela spasiti, a baš mije lijep, dekorativan sa tim ljubičastim listovima.
|
|
![]() |
|
Draga moja baš nisi odavno bila .nemoj bar ti otaj njihov prićati slomiše me bolan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sad sam ostavila oči kod tebe
![]() ![]() magnolija je predivna!!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |