Moslavački cvijetići |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
krasno ti je cvijeće na prozorima
![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
samo vi navratite , ali nema se baš puno za vidjeti...pozdrav svima
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Red cvijeća (lijepo, naročito azaleja), red snijega.... Sada ti je opet red za cvijeće!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Azaleja ti je prekrasna, amarilisi napupali, a šta je ovo, jel to neki sukulent?
Snijeg je valjda i kod tebe otišao, pa bi bio red da nešto slikneš
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ovo što je zapelo za oko Kat. rei je jako zgodno, napiši nam što je to.
A inače uz kućno zelenilo stvarno je najljepše vani snijeg a u kući na prozoru pelargonija u cvatu! |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
drage moje to je sukulent - senecio rowleyanus (krunica), inače vrlo lako se razmnožava i dosta brzo raste
![]() |
|
![]() |
|
evo malo livadskog cvijeca koje raste na nasem podneblju:
kockavice; //i844.photobucket.com/albums/ab7/kockavica/DSC016221600x1200.jpg[/IMG] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() šafran; ![]() |
|
![]() |
|
a ovo je iz mog vrta i kamenjara;
narcise; ![]() ![]() ![]() jaglaci; ![]() ![]() mini perunike; ![]() ![]() puzavac; ![]() zumbuli i narcise; ![]() pelargonije; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaktusi; ![]() ciklama; ![]() kalanhoe; ![]() ![]() ![]() lipa; ![]() ![]() bara; ![]() kamenjar koji se polako budi; ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
simpa su kockavice ovako na livadi, a sad si me sjetila da bi negdje trebale biti i moje lukovice kockavica, ali pošto nisu izašle...bit će da ništa od toga
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
kockavice su me oborile s nogu, zaista su prelijepe! a tek ostalo..samo tako dalje!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe puno lijepog i rascvjetanog cvijeća, gdje si držala pelargonije kad već cvatu, a sad mi je jasno zašto se zveš kockavica kad oko tebe ima puno kockavica
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
da draga Sara to su upravo procvijetale pelargonije, imam još nekoliko boja ali one će za nekoliko dana na forum. uvijek mi cvjetaju u ovo vrijeme jer im odgovara smještaj...lijep pozdrav svima...
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je..kockavice, kamenjar..pelargonije..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme cvijetne ljepote! Kockavicu vidim prvi put u životu ( a nije da je kratak
![]() A ostalo ti se rascvalo kao usred ljeta: minip erunike, kalanhoe, pelargonije....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pelargonije su u cvatu prekrasne, a kockavica-divna biljka, baš mi je drago što sam je vidjela kod tebe. Uh koliko toga bi željela imati - tako puno želja, a na žalost malo mjesta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
štefkaja, baka, Triša i ostali cvijetoljupci drago mi je što vam se sviđaju moje kockavice i ostalo, krenuli su lsunčani dani pa i kod mene ponešto cvijeta,,,
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koje boje
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |