Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 226> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hvala Vam cure svima od srca što mislite na mene -samo da znate nalaze radim u utorak ponovo --pa ako budu ok -bar malo to vam slikam da idem ka uspijehu-ili ne-a ja se nadam da če biti sve ok---bitno mi je da sam počela jesti-- lijepo spavati -i gledala sam svoje cvijeće .----i imam nešo nova pa možda vam i pokažem ako me utorak obraduje -za sviju lijep pozdrav od mene
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho ja znam da hoćeš, ili mi dolazimo k tebi
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Niho,ja se nadam da ces se vratiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep pozdrav do ponovnog druženja
![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Draga Niho
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uz tebe sam naravvno, i ako nisi na forumu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Budi jaka draga moja i čuvaj se jer zdravlje je najvažnije a sve ostalo polako velika pusa !!!!!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
-------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
-----Mari-- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Pa gdje ćeš ne idiiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
nemoj nas napustiti
![]() |
|
![]() |
|
------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
nas dvije smo izgleda u istom kako bi rekla klimatskom krugu
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
NIHO......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Znam ja znam ja to ti je biljka koja se zove "zelene liskice sa plavim cvjetićima" ha ha ha
![]() |
|
![]() |
|
-Hvala Vam moje drage cure na svemu ali sad ću još da postavim jednu biljkuu za koju stvarno ne znam kako se zove -i ovdje se javno vama svima zahvaljjem što ste bili sa mnom svo vrijeme ali moram napustiti forum-imam problem -možda nekad malo svratim i znajte da vas sve volim -i da ću dalje misliti na sve moje drage prijatelje -Volim Vas sviju---NIHO
![]() ![]() ![]() --- I može li mi ko reći koja je ovo biljka sa ovim plavim cvijetićem- Volim Vas Sviju ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
najljepše su čuvarkuće u pivskoj limenki......neke i bočno izlaze.......bit će da im je tjesno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Niho, kako si krenula moramo ti davati dvije ocjene:
-za nastup i za umjetnički dojam!
![]() ![]() Čuvarkuće su ti krasne ali kako zadnje vrijeme prikazuješ tvoje "bodljikavce" i ostalo.... Super!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |