moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 35> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stari ili novi fotoaparat uvijek je prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobro kaže Lantana..... slike uvijek besprijekorne, pa moraju i biti kad imaš divan vrt...."aleja" ruža je već sad krasna u crvenkastoj boji lišća
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
prekrasan vrt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ja nemam nikakvih primjedbi na tvoje fotografije!
krasno!
![]() Samo jedna molba: Hoćemo još!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tvoje slike naprosto zrace
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
novi objektiv,a stari fotograf
![]() prekrasno cvijeće ![]() plućnjak mi je tako privlačna biljka uvijek se radujem kad ga vidim,ima ga kod nas u blizini grada gdje ima stanište,a ja već godinama propuštam priliku da ga obiđem u vrijeme cvatnje |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Sve bujno i zdravo....lijep vrt...
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prelijepo Mimar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj kutak opušta i svakog šetača svojim predivnim bojama i raznolikošću biljnog svijeta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Stvarno kutak za opuštanje i to kakav
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Mimar, raduje me da si opet s nama i da i dalje možemo uživati u ljepotama tvoga vrta.
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
pa ti imaš vrt iz bajke.do sada nisam ga uspjela pogledati,ali sad kad sam ga otkrila svaki dan sam u njemu.
![]() ![]() ![]() da li si kupovala ruže direktno od uzgajivača ili u trgovini? |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivan kutak za opuštanje sa različitim cvretnicama i zelenilom!Sa užitkim sam prošetala kroz tvoj vrt i divila se
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Dugo me nije bilo u mom kutku... Ovih dana sam obisla vecinu vasih
vrtova i nagledala se svakojake lepote...kako ne mogu dugo sedeti i
svakom posebno ostavljati poruke ovde zelim da vam kazem da sam
odusevljena vasom energijpm, entuzijazmom i nacinom na koji sredjujete
vase vrtove dajuci im tako onu neophodnu raznolikost po kojoj je svaki
poseban na svoj nacin.
Koliko sam "zarazena" ![]() Jako sam tesko podnela magnetnu rezonancu kada sam je prvi put radila, ne boli, ali je osecaj da ste u 'kovcegu" neprijatan, a buka koju stvara neponosljiva, iritirajuca . Sada su mi dali savet da mislim na nesto lepo,egzoticno da bih skrenula misli. Pokusala sam sa gradovima u kojima sam bila, nije islo ![]() ![]() ![]() Bolje sam, opet sam u svom kutku... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Prelijepe slike prelijepog cvijeća!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš se radujem što si bolje. A tko se bavi ovom ljepotom? Jer ovo je divota, nemam riječi da izrazim svoje divljenje.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koliko ti prekrasnog cvijeća imaš
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
božuri su prekrasni..a imaš i veigelu i baš je lijepa...( ima li koja grančica viška?
![]() ...pakujci su isto prelipi..ja ima na otoku ali još nije cvjetao... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mimar kako tek sve ovo izgleda u stvarnosti?sigurno ocaravajuce
![]() Drago mi je da su ti nasi vrtovi pomogli ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |