Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 43> |
Korisnik | |
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koja ruža!!!
|
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Da......malo sam se igrala.....FALA !
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
prekrasne slike.......ikrokar- na prethodnoj stranici je slika žutog cvijeta koji si opisala kao "neobičan žuti cvijet" - kako se zapravo zove?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
ikrokar fotke su super, a vrt ti je za izložbu
![]() |
|
![]() |
|
Fala drage prijateljice cvijeća !
Za ovaj žuti cvijet neznam kako se zove, malo traje i baš mi je žao.....jako je dekorativan i od njega se sve žuti. Još jučer je bilo sve žuto kao što se vidi i na slikama vrta, a danas ima samo nekoliko cvjetova i sutra vjerojatno ni jedan. Kad stabljike počmu žutit odrežu se pri dnu, ostanu male lisne ružice koje prezime pri bilo kojo temperaturi. Jako se brzo širi tako da ga stalno gulim .
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ove slike su pravo umjetničko djelo |
|
![]() |
|
lasena ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Lipanj 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 1 |
jako lijep vrt
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
prekrasan šareni vrt, a posebno mi dekorativno izgledaju listovi kane. jedva čekam da ti procvetaju, jer znam da će na tvojim fotografijama izgledati prekrasno.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
pupavica
![]() dalija ![]() ruža ![]() astilba ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ikrokar vrt ti je predivan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
matilda predivne slike
![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa, relativno sam nova ovdje, uglavnom stavljam slike ovdje i u još neke rubrike na forumu (ranije).
Znaš kako kažu na Flickru.com na kojem sudjelujem sa svojim slikama više od dvije godine:
I am femal and taken...
![]() |
|
![]() |
|
Matilda, slike su ti predivne, i....ako je sve ovo što pokazuješ tvoje cvijeće, svala čast !!!
![]() Tamo u rubrici jorgovani zamolila sam za pomoć jer mi jorgovan ne cvjeta a odavno je izrastao (oko 5 god.). Također mi sada pomalo uhvati lug, neznam kakav je to stručan naziv.......molim te za pomoć, a i druge ako nešto znate o tome. Jorgovan je obični, plavkastoroza boje !
Hvala !
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Ova zadnja slika je fantastična.
|
|
![]() |
|
Fala Semira !
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Djevojke, jedva sam vas našla, a imate divne vrtove!! Otvorite svoju temu u Moj vrt u slikama, zaista imate što pokazati..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ikrokar fotografije su ti poput razglednica, prekrasne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |