Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 104> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrt ti je predivan!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Stefi, draga, koja eksplozija boja kod tebe! Pasiflora... ah, nemam riječi!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jesu li ovo ponovo počeli cvjetati karanfilići?
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Jao kad vidim onu lozicu srce mi zatitra!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Stefi predivno ti je cviće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga moja vrt ti je predivan cvijeće lijepo njegovano i rascvjetan, ruže klementisi lale .kosmos. bugica i neznam šta sve da ne nabrajam super je sve .šetnja kroz tvoj vrt opušta i uživam gledati slike tvojih biljaka a tek ukrasne trave i jezerce sve je super
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Stefi draga, ja ovako šepava danas raspalila šetnju tvojim dvorištem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Repara u novom izdanju je ideja ne za 5 nego za 10+
![]() I da ne zaboravim surfinije, fuksije, dalijice... ma mogla bih do sutra nabrajati i opet bih nešto zboravila pohvaliti... zato pohvala za, kako se to kaže, ukupan dojam i trud
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E stvarno je prekrasan ja ga nemam a vidim moja ga zaova nabavila .što znaći dok s eona gdje odmakne morače biti moj -bar 1 pelcer -prekrasan je
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj hvala vam svima. janette nadam se da će biti prilike za još koji susret..
Misty karanfili sad kreću po drugi put cvjetati.. Springy nadam se da će se i tvoja uspješno primiti i vjeruj na godinu će ti več biti ogromna.. Kat.rea za rumenku nema problema ima je dosta tako da čuvam za tebe trajnica je i dosta se širi.., od pakujca moram danas pokupit sjeme.. Još jednom hvala svima na posjeti |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hej Stefi, ajde da se konačno i ja oglasim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Draga Stefkaja, samo da izvjestim, moja-tvoja lozica se primila i već pušta mladice! Jedva čekam da vidim kako će izgledati sljedeće godine! Hvala još jednom!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala svima koji ste mi bili u posjeti...springy baš mi je drago da se lozica uspješno primila..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
![]() ![]() prekrasan ti je hibiskus, kozja krv, hortenzije, ma kako velik grm lavandee, kad si ga sadila, jel opstao po zimi vani ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Štefi, vrt ti je predivan
![]() ![]() ![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |