Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 78> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tija požuri, čekam fotke (reci Dadeku da ne zabušava) !
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Danas smo malčice boravili vani i istraživali što je novog....pa novog ima svašta i ništa......lukovice su krenule, Helleborusima treba još sunca da bi onak zapravo procvali. "Proljeće" se osjeća već u vrtu, ali kao što sam čula na televeziji zima još uvijek nije gotova i ne predaje se. Moja Euphorbia koja i ovako jadnička izgleda šareno u ovom sivilu.
![]() ![]() Nakon boravka vani ušlo se unutra i krenulo se s "postavljanjem" malog fotografskog studija na kuhinjskom stolu jer trebalo je pofotkati novu članicu mog biljnog carstva, orhideju Ludisiju, i evo je.....
![]() ![]() ![]() ![]() .....a moj ljubimac je počeo s otvaranjem i neće imati tri cvijeta nego četiri na jednoj stapci i zbilja je crveni kako i je na "pločici" napisano......njegovo otvaranje izgleda fascinantno.....
![]() ![]() ![]() ....o razvoju daljnjih događaja bit ćete foto-izvješteni.....
Bez tebe, Oliver Dragojević
Bio sam korak od dna
a ti si ruku pružila bio sam na kiši sam ti vrata si otvorila Bila si nekako sva za mene nestvarna bila si žena što zna da ljubav da Bez tebe nestat ce sunca druge cu prositi za malo ljubavi bez tebe, jedina moja za kog' ću živjeti, za koga umrijeti Bilo je noći bez sna a ti bi me uspavala moj svaki znala si grijeh al' opet bi me ljubila Bio sam ponekad grub ti sve bi praštala bila si žena što zna da osjeća |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
PeKa ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Koja fotka!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ja jedva čekam vidjeti rascvjetanu orhideju .
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ohohoho.... pa ovo je prekrasno,ja do sad nisam čula za ovu orhideju,a amarilis je priča za sebe
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepo Tija!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala svima!!!
Mali Kaktuse ja za Ludisiju nisam čula tako dugo dok nisam "zalutala" k Vokiju....i onda je bilo samo pitanje kad ću je nabaviti.
.....danas je dan bio takav kakav je bio i nije nam se dalo nikud, pa dok sam ja peglala moje biljčice su imale foto-sesion.....prvo Amarilis naravno, stanje današnje......
![]() ![]() Euphorbia milii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Calathea crocata
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
ove slike su kao za enciklopediju
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Fotografije su predivne,ti na poseban način nam pokažeš cvit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivne slike tvog cvijeća, pa izgleda da brzo učiš od tm, pa su tvoje fotke savršene (ili je to njegov uradak?).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
carske fotografije
![]() |
|
![]() |
|
Triša draga zašto uz privatnog fotografa da se trudim? On meni fotke ja njemu ručak, večeru i desert, robno robna razmjena ti vlada kod nas.
![]() Djevojke hvala!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tija,neki dan sam prolazila autom tvojom ulicom,i onako nabrzaka bacim pogled na tvoj prozor,a ugledam kristov trn,pa se mislim u sebi da sigurno nisam dobro vidjela,pa ti ne voliš pikavce,a sad vidim da se nisam zabunila.Samo ti lijepo uslužuj TM, a mi ćemo se diviti lijepom cvijeću koje on poslika.
![]() |
|
![]() |
|
To je jedini pikavac kojeg imam, dobila sam ga prije nekih 12 godina od svekrve. Ona je svog odavno već bacila, a ja sam svog iz inata uzgojila do ove veličine, već je bio sav nikakav u jednom razdoblju, ali evo ga lijepog i fotogeničnog. Jedino što je presađivanje prolazilo uz hrpu psovki tako dugo dok nisam uzela one hvataljke iz pribora za roštilj, pa ga sad presadim za 2 minute.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
E super, hvala na ideji za hvataljke, toga se nisam sjetila
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Prvo sam razvukla one za led, ali ove su idealne.
|
|
![]() |
|
Jedan cvijet Amarilisa se otvorio......jurim domeka ga vidjeti |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i mi uskoro da ga vidimo
![]() |
|
![]() |
|
....danas budem stavila fotke, jučer nismo stigli pofotkati...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |