Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 120> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
koji kivi!!!
![]() A meni je procvao tvoj hibić. bijeli sa tamnocrvenom sredinom!! Ima još pupoljaka kao u priči!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ima li sjeme ona narančasta ljepotica?
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Saro, u tvojoj svaštari pročitala sam da su ti roditelji rođeni u Vitešincu!
I moja baka i mama također! Ko zna, možda smo i rođakinje! ![]() Klivije još dvije čekaju na cvatnju, jedna iz ovog "kompleta", a druga od Free! Za sad ništ ne kazuju, al ko zna!!! Free, free, klivije, ne kivi! ![]() Milice, mislim da su bile neke sićušne loptice, al bumo pričelake! Pa, znaš da ak bu kaj, čuvam ko blago!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() Posebno me očarao Haemanthus multiflorus! ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma meni se sviđa sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Varaždinka, domovine kći, bormeč ti lijepe rediš ovu našu domaju!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Taman sam pronašla ime tvoje narančaste ljepotice, ali evo tajna je otkrivena. A da je prekrasna, je.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Lora, Otok, moramo otvoriti društvo ljubitelja HM!
![]() Bako, tak je najbolje, da se koji cvjetić ne uvrijedi! ![]() ![]() ![]() GT, kakti da je pri tej gorše! ![]() Sara, znači na slijedećoj kavici obrađujemo obiteljsko stablo!!! Baka mi je rođena 1917., još je živa i pametna, na sreću! No, o tome drugi put, kak velim, na jednoj kavici, gdje....gdje se prvi put sretnemo!!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga Lovro ovo je zaista nešto čudesno...
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Potpisujem Trišu!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koliko šarenila i prekrasnog cvijeća!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lovro, krasan ti je vrtek!! Suncokret jedan ali itekako vrijedan! A i ova ljpotica kojoj se svi dive i meni je waaaauuuu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje!
Pozdrav od malog Lovre! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
![]() ![]() puno pusica za Lovru, bravo za tikvanju (moj se pradjed zvao Lovro (Lovrek) gle imamo i mi nešto zajeničko ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |