Lantane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 31> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radujem se ovoj svojoj lantanici ,voljela bi ih imat u više boja..jedva čekam da ih nađem zutu i bijelu
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Kamenjar ako naletiš negdi na njih osobito narančastu i crvenu jaaaaaaaaaaaaaaavi
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
necu ti javit anđelka nego cu ti kupit
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Mislim da jeste, tek je počelo grijat vidićeš kad malo jače ugrije.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ako ti je ostala koja iz reznice možda je narančasto žuta - nju i onu ciklama-žuta sam ti bila otkinula kod sebe,
mali sijanci od mene su uglavnom svijetlo rozo - žute |
|
![]() |
|
jest natalija ostale su mi reznice od tebe,i imam jednu reznicu od susjede ...za sad se dobro drze ,a ja krecem u akciju na lantane,kupit cu koju god vidim
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Ja jučer zujila po centrima i rasadnicima nisam vidila da ih ima, kao za par dana će bit svega.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
![]() |
|
Mari, jesi probala uzgojit stablašicu lantanu?
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Zanima me može li lantana u Dalmaciji preživjeti zimu na otvorenom ako je posađena u tegli ili ju treba unositi u zatvoren prostor.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
lucy ja ih tek od jesenas imam,tako da neznam mogu li u tegli prezimit vani...u vrtu znam da mogu ima ih moja susjeda ,al tegla je ipak drugo,ja ću svoje uvjek skloniti bar pod natkrivenu terasu,što je sigurno, sigurno je
anđelka ja bas ocu od jedne napravit tj pokušat napravit stablašicu ,reznicu su još male i nježne ,trudit ću se oblikovat ih |
|
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ovisi gdje u dalmaciji, koliko nisko temperatuire padaju, na kojem je položaju tegla i kao što je rekla kamenjar - puno je lakše biljci u zemlji nego u tegli, kako zimi tako i ljeti kod mene je prošlih godina jedna lantana u zemlji/vrtu uspjela prezimiti, tj. propao bi nadzemni dio, ali bi do ljeta pojeralo iz korjena e sad, kako je ova zima bila puno oštrija od prošlih, nisam sigurna da će se to ponoviti a npr. lantane iza kuće koje su zimi u duljoj sjeni, one su već prve zimepropale - još prošlu zimu, puno manje oštru nego ovogodišnju |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
hej ovo je dobra ideja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vidila sam u živo kako izgleda, izgeleda famozno!Ja sam u potrazi za sadnicama i dok ih nabavim krećem u projekt"odgoji stabalce"
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zanima me za stablašicu..znači kidam donje izdanke (listiće) vrh ne diram...kad naraste na zeljenu visinu tad otkinem vrh i pustim je da rastu bočne grane....jeli neko osim seni (nju trenutno ne vidim tu) radio stablašicu od lantane ?
|
|
Vir |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kamenjar, jesam ja. upravo tako kako si opisala. pobij uza nju neki potporanj da ti ostane uspravna.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
narančastožuta i ciklama žuta/narančasta su u dvoru i nadzemni dio je suh, pozebao nadam se da će i ovo ljeto krenuti, ali do tada ima oho-ho vremena |
|
![]() |
|
antonija ,ovo je moja mlada biljka,jesenas od natalije dobila pelcer...vide se malo na sliki izboji ,hocu li vec sad dok je biljka tako mlada i njezna kidat te listice ,slikano je prije par dana,sad su to vec mali listići
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kidaj!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |