Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 245> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je lijepo to Free sročila, nema riječi nadodati na to, samo se mogu složiti, jer zaista je divno.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zbilja taj vrtek ugrije i dušu i tjelo !! Kao i njegova vrtlarica !! U tom vrtu najljepše je sjesti na stepenice, rukom počešljat lavandu, zatvorit oči i mirisati !! A kad otvoriš oči, miris lavande je još svud oko tebe a očima možeš prošetati cijeli vrt i beskrajno uživaš u tome kaj vidiš !! Koji početak dana ili kraj dana, uživanje je jednako !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Svaki put kad šećem jednako se divim tvom vrteku kao i na početku upoznavanja.
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve je tako skladno, mirno... Melem za oči i dušu.
Anaida, zaslužuješ sve pohvale. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala vam svima!
Olja, travu smo samo u rano proljeće malo dohranili prirodnim kokošje- pilećim gnojivom, ostalo samo zalijevanje. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ti znas da sam ured svakodnevno gost u tvom vrtu,ne ostavljam trag ,uđem s početka.gledam ,čitam ....danas sam opet usla i ovaj citat iz knjige mi je pao na dušu kao melem na ranu.. ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
je zbilja pravo veliš, osjećaj topline dok gledam slike tvojeg vrta..zato ti slikaš po sunčanom vremenu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Anaida,lepo da lepse ne moze biti....blage su to reci za tvoj prelepi vrt.....uredno,pedantno,puno dobrih ideja a trava divna,jel je hranis sa necim ili samo vodica?
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Koja divota,ma prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja se nadam da će me za koji dan ovaj topli vrtek u živo ugrijati
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe i drage moje, hvala vam svima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ljeto nam donosi prekrasne boje, od sunca žute, od mora plave ......
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Kako je lijep ljiljan Sv. Ante, procvjetao baš kad treba...
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasno je kod tebe, sve na svome mjestu, harmonija boja i oblika nadam se da sad imaš manje posla oko biljaka
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ve se zbilja ima kaj za videti!
Prekrasno ti je uređeno i prelijepo za gledanje. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bome anaida je,osjećaj topline,ljepote i ljubavi prema biljkama ...
|
|
Vir |
|
![]() |
|
Osjećaj topline..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvoje su se biljke baš zahuktale. Sve je jako lijepo rascvjetano, uredno. Salix je poseban, naravno kao i kamenjar.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Drage moje, raduje me svaki vaš posjet i lijepa misao! Od srca vam hvala. Ja sam danas sretna, našla sam se s mojim dragim curama Mali kaktus i Free i opet su me opskrbile cvijećem i povrćem. Cure moje hvala vam!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
pratim te i guštam
![]() kad bi kojim slučajem doša k tebi mislim da me ne bi trebala vodit kroz vrt sama bi znala gdje je šta ,kolko sam put prešla vrt gledajući ga heehe |
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |