Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 282> |
Korisnik | ||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Nekoliko sličica da nam ugriju dušu u ovaj zaleđeni dan još jednog zimskog mjeseca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
|
[QUOTE=SlavujVk]Ne juri. Ne brini.
Ovdje si samo u kraćem posjetu. Ne zaboravi zaustaviti se i pomirisati cvijeće. Walter Hagen ![]() ![]() ![]() ![]() predivnooooooooooo - hvala ti na divnim slicicama ![]() |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Hvala ti, uživala sam... ležim u krevetu, laptop mi na krilu ![]() Jel to bilo za ginisovu knjigu rekorda? |
||
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() A kako hladnim europljanima objasniti šta si to želi šokac ![]() ![]() ![]() ![]() A šta reć za prigodni bećarac, nego ono što je zabranjeno to je još milije...šokci su puno dobrih stvari napravili iz inata ![]() |
||
Ivanić-Grad
||
![]() |
||
|
Hvala ti, uživala sam... ležim u krevetu, laptop mi na krilu ![]() Jel to bilo za ginisovu knjigu rekorda? [/QUOTE]Najveće kolo na svijetu i kolo za Ginnessa se plesalo 2012.god. tada su u jednom kolu bili spojeni stadion i tri trga u vinkovcima. |
||
![]() |
||
|
DUBAČAC PUZAVI HRAST teucrium chamaedrys
![]() Puzavi hrast je zimzelena trajnica, pokrivačica tla, visoka 10-20 cm. Voli sunčane položaje i dobro podnosi sušu. Cvjeta od sredine ljeta do rane jeseni, sitnim, zvonastim ružičastim cvjetovima. Listovi su slični listovima hrasta, pa od toga i dolazi latinski naziv. Snažno se širi puzavim korjenjem i pogodan je za kamenjare i suhozide. Lagano se razmnožava djeljenjem korijena u jesen. Puzavi hrast je ljekovita biljka a uvarak od suhe biljke je poznati lijek protiv gihta. Za sušenje se, sredinom ljeta, skuplja cijela biljka. |
||
![]() |
||
|
![]() stabalce lonicere ![]() uveli cvjetovi zimskog jasmina ![]() tillandsia ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala tebi klaudija ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti na ovim slikama. Posebno me veseli kada vidim da je moguće od njih napraviti stabalca koja ne zauzimaju toliko prostora ( a to me mući u mome dvorištu), a ja sam ih u startu maknula sa liste želja jer sam mislila da nemam mjesta za njih ![]() |
||
Ivanić-Grad
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Prekrasno drvce ! Ponos svakog dvorista !
|
||
![]() |
||
|
O da u jesen je još puno ljepote u vrtu... Posebno su mi lijepe ove dvije slike koje sam ponovila... prva jer izgleda kao slikarsko platno vrhunskog umjetnika, a to je tvoje "slikarsko platno", velikog zaljubljenika u prirodu i velikog znalca... ovi poluotočići i otočići su tako fantastično složeni da svaka biljka ima "svoju kućicu" kao da si joj sadnjom u tu "kućicu" rekla... evo tu ti je mjesto, tu rasti, cvati i budi dobra susjeda biljci iz susjedne "kućice" i one su te sve poslušale ![]() |
||
Ivanić-Grad
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
|
lijepe slike vrta pod ledom, samo da se to što bezbolnije otopi, bit će opet šarenog i mirisnog veselja
|
||
![]() |
||
|
Draga slvujčice, ove duge zimske dane sam si skratila pregledavši tvoj vrt od prve do posljednje stranice.Puno toga sam več rekla ili pitala na posljednje 4 stranice, ali ono što mi je ostalo u srcu nakon što sam sve pregledala je mir i harmonija koji vladaju u tvome vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ivanić-Grad
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Lijepo je u vrtu i zimi. Kod tebe dobro doći jer uvijek nešto naučim, a osim toga uvijek ima interesantnih priča i detalja.
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Zaboravila sam pitati kada je vrijeme da presadim waigeliu, posadila sam je preblizu japanskom javoru, a nega ne diram nikako, velika je oko metar i tako me strah da ne ode.
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Lantana, najbolje bi bilo da si ju presadila jesenas, a mislim da joj neće smetati ni sada jer kod tebe nema minusa a ona ionako spava.
svakako je presadi prije početka vegetacije |
||
![]() |
||
|
gute Fee
Mari ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |