Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 58> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepi ljubimci, krasna ciklama, a vidim na zadnjoj slici da još dosta crveno-bijelog štapa viri
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
VAU, VAU!
Baš su cukreni! Bravo za lijepi aranžman! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
preslatki psići
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nije mi dosta snijega u Rijeci i u mom dvorištu nego sam se još morala probijati kroz tvoj u dvorištu do kuće da vidim ove slatkiše i poigram se s njima.
Trebaju li možda šišanje
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja sam doskijala i pogledala ta divna stvorenja i tvoj snježni vrt i odoh dalje
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Evo i mene u tvom vrtu. Nagazila sam se po snijegu, valjda si primjetila moje stope
![]() Ljubimci su prepreslatki, a aranžman mi se jako, jako svidja. Ciklamu kao što ti je rekla Antonija, obavezno stavi u negrijanu prostoriju da ti se što duže održi ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
mali kaktus , hoya - trenutno nije kod mene brrrr, brr... Najavljeno je da će padati snijeg. Za sada još ništa od toga, tako da čak ni kod mene nije osvanuo bijeli Božić ![]() lovro , DRENOVA - hvala na pohvali za ljubimce i aranžman ![]() Triša - šišaš li samo ljubimce ili i vlasnike? ![]() moon - vidim da si bila u žurbi, nisi čak ni kavu popila... ![]() Antonija, Lora - hvala na savjetima za ciklamu. Lora - hvala na pohvalama za aranžman. Ne samo da sam primjetila tvoje stope u snijegu, nego si i bez obuće ostala... ![]() Hvala svima ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Svim šetačima kroz moj vrt, koji danas slave, želim čestit i blagoslovljen Božić, mir i blagostanje. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga Nataly i ja prošetah ponovo,i naravno divim se vašim dekoracijama za Božić,zaista je svaka posebno lijepa na svoj način,uživaj te i radujte se a bogami i ja sa vama skupa
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nataly, čestit Božić
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nataly, jaslice su mi jako simpa
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sarajka, Moon, Lora - hvala na posjeti Na prethodnim slikama ste vidjeli božikovinu u vazi. Ako nekome trebaju grančice da pokuša zakorjeniti, slobodno neka se javi da mu pošaljem. ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoje dekoracije su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jako su mi lijepe jaslice kod tebe, ovako između ciklame i božikovine..
Pesani su baš fora ovako smješteni na prozorskoj dasci!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jaslice su ti krasne, mini ali simpa i božićna košarica je super
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sada sam šetala po snijegu kod Korijenka i dosta mi ga je, preletit ću do tebe i to ravno u kuću kraj šparheta - dolazim na čaj!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 - hvala, još moram slikati okićenu jelkicu. Ove godine uglavnom ukrašavam sa postojećim ukrasima, samo malo mijenjam kombinaciju tako da ne bude svaku godinu isto. Ljubimice nas zaista uveseljavaju... ![]() Anaida - jaslice su najprije bile ispod jelke, ali mala zloćka od pekinezerice mi je raznesla svu mahovinu, pa sam ih stavila na sadašnju poziciju (bez mahovine) ![]() Korijenko - mimoišle smo se, ja sam upravo došla od tebe... Jaslice su najminijaturnije koje mogu biti. Teško mi je povjerovati da nisi još nikada napravila aranžman. No, kad ga napraviš znam da će biti lijep - ne sumnjam... ![]() Triša - bila sam i ja kod Korijenka. Jesi primjetila da ima više snijega nego kod mene. Ali kod mene je puno hladnije, zato - dobrodošla na čaj... ![]() |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Nataly...volim snijeg,baš ti je lijepo,samo mrzim hladnoću,uvijek mi je zima.
Cvijeće ti je jako lijepo...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
Lijepi ukrasi
![]() i tebi Sretan Božić! ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nataly, lijepo si mi ukrasila svoj domič, ali ona dva draguljčića su mi najveći ukras!!! Kak su cukrani!!!!
Pozdravčić i naravno pusica malim medenjacima!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |