Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - iva.em u svom raju
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

iva.em u svom raju

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 22:13
dobro nam došlaSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 42
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:12
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Iva dobro dobrošlica na na forum svih forma, po sličici močvarca imat ćemo dosta vidjeti kod tebe

http://smayliki.ru/smilie-327277959. -
Hvala na dobrodoslici uz močvarac iz mog vrta!
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:14
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

dobro nam došlaSmile
Hvala lijepo!
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:17
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

Optimistično za početak. Samo nastavismile99
Najljepsa hvala na podrsci.
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:19
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Dobro nam došla. smile82 Želim ti puno lijepih trenutaka u druženju s cvjetnim društvom i pregršt radosti i uspjeha u uzgoju cvijeća. smile160 Jako me veseli još jedan novi vrt...
Najljepsa hvala i ja se nadam lijepom druzenju...
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:20
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Dobro nam došla <div id="__if72ru4sdfsdfrkjahiuyi_once" style="display:none;"><div id="__if72ru4sdfsdfruh7fewui_once" style="display:none;"><div id="__hggasdgjhsagd_once" style="display:none;">
Ima li još koja slikica?Pokazala si samo jednu i zbrisala..
Sretna sam da sam tu.
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:26
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Draga Iva, i ja ti želim dobrodošlicu u naše cvjetno društvo. Vidim da će to biti vrt u kojem ćemo uživati. Bila si malo škrta na riječima, pa te molim da nam napišeš malo više o vrtu i naravno, s nestrpljenjem očekujemo nove slike. Vidim da si iz Križevaca što mi je drago jer u tom gradu imam cvjetnu prijateljicu koja ima predivan vrt pa bih te mogla upoznati s njom radi razmjene biljaka.Napiši u kojem djelu Križevaca stanuješ.
Još jednom dobrodošla!smile79
dobar dan.Iz Krizevaca sam kraj željezničke...Vrt se prostire na 2000kvadrata...Bice slika da vidiete.Hvala na podrsci.
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:30
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Dobro došla draga Iva.em http://friends18.com/greetings/hi-hello-pics/ -
Dobro nas nasla ,hvala...
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:31
Originalno poslano od člana tačkaćica tačkaćica napisao:

smile113
Lijep pozdrav!
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:34
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

<font size="5" color="#CC3366">Sretno stigla i ugodno se osjecala medju nama !

Willkommen bilder
Nadam se lijepom druzenju i lijepom cvijecu!Lijep pozdrav!

Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:38
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

dobro dosla ivaem....svidjet ce ti se u nesebicnom i ugodnodnom drustvu nasih forumasica i forumasa...nikad se bolje nisam osjecala od kad sam na forumu  i od kad imam svoje cvijece....

LIjepo drustvo ugodno i lijepi pozdrav. Velik pozdrav i zagrljaj za tebe...ti znas zasto..
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:48
Originalno poslano od člana dijana7566 dijana7566 napisao:

Dobro došla u naše cvjetno društvo!
Hvala..vec se osjecam dobrodoslo.
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 09:51
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Dobrodošla i dugo ostala s nama !

Hvala na dobrodoslici!
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 10:45
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Draga moja iva.em, svi smo mi bili na početku malo smotani, ali ti si, kao što se vidi, od prve sve shvatila i jako dobro krenula. Ova slika sa močvarcem je krasna a i pozadina, koja se nazire, pokazuje neki lijepi, zeleni vrt. Pročitala sam da si napisala kako imaš punu kuću biljaka. Baš lijepo! Hajde nam podari još koju slikicu da nam uljepša ove tmurne zimske dane. Heart
Evo malo da se sa svima koji ste me pozdravili podruzim pa stizu slike...HVALA!

Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 10:47
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Dobro nam došla smile79

Malo si me zbunila i nasmijala sa 3. postom, gdje želiš sebi dobrodošlicu.LOL
HVALA NA DOBRODOSLICI!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 11:36
Originalno poslano od člana iva.em iva.em napisao:

Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

dobro dosla ivaem....svidjet ce ti se u nesebicnom i ugodnodnom drustvu nasih forumasica i forumasa...nikad se bolje nisam osjecala od kad sam na forumu  i od kad imam svoje cvijece....

LIjepo drustvo ugodno i lijepi pozdrav. Velik pozdrav i zagrljaj za tebe...ti znas zasto..
U svakom novom clanu vidimo nadu i radost druzenja u ljepoti nasih zajednickih druzenja....smile79
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 15:02

Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 15:02
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 15:03
Na vrh
iva.em View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva.em Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 15:03
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.