Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 246247248249250 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 13:20
krasan vrt! sve veselo živahno,vode ne fali,vidi se! Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 11:45

Svaka čast, vrtlarice! Oduševljen sam.

Vrt je prekrasan..... pravi botanički vrt. I pun je ko oko, a to obožavam.
Kod tebe bi se imalo što istraživat danima i uvijek bi se našlo nešto novo, neka nova biljka, neki novi dizajn, neki novi skroviti kutak....

A najviše me se dojmilo što si i psu uredila krasan pogled na kamenjar iz njegovog boksa....hehe....to može samo onaj tko je zaista zaljubljen u biljke, životinje, prirodu i život uopće! 

Ne znam što bih na kraju, osim da skinem kapu i poklonim se majstorici! Tongue

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 08:13
Vrt ti je predivan
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 07:12
Ne samo da imaš lipo cviće nego i lipa ukrasna stabla u okučnici,svaka častsmile57smile55
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 14:12
U našem malom Međimurju ima prekrasnih vrtova,čula sam se s tobom preko pp a danas sam otkrila da si otvorila svoju temu,BRAVOClap.Daj mi reci gdje preko zime držiš hibi visok 2 metra,ili sam ja to krivo vidla?
Mislim da ti Otok još nije bila u posjeti,vidjet ćeš šta će ti reći za kamenje s mora,makar su za 100 kuna.Wink
Ako bog da uskoro ćemo imati međimursku kavicuTongue
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 14:01
predivno dvorište imaš i puno različitih vrsta Clap
baš mi je drago da si uslikala ginko...koliko je taj star?

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 13:47
Ljepota u našem Međimurju, baš me veseli!! Više nikaj od cvijeća ne bacati (iglice), sve viškove čuvaj za nas Thumbs%20Up .
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 12:34
Taj tvoj šarenolisni bršljan za dijeliti mislim da je tzv kameleon.Ako je za dijeliti forumašima javljam se kao primateljica.Volila bi ga imati.Wink
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 15:39
predivan i bogat vrt! Ugodan odmor ti želim!
lijepi pozdrav
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 15:22
Još jedan predivan vrt iz Međimurja Hug, ja ću još navratiti i ako te ne bude doma, tiho ću šetati i uživati.

Imam ti roza anemone, kad se vratiš doma šalji mi adresu na PP, lijepo se provedi smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 00:59
Hvala svima koji su posjetili moj vrt, prošetali njime i uživali ako im se dopalo!!!

Hvala za svaku lijepu riječ, to jako hrani ego i daje mlazni pogon za daljnje radove, pozdrave uzvračam svima , ispričavam se što nisam zavirila u sve vrtove, zdilja vas ima mnogo, ali bacila sam oko u vrt malog kaktusa, triše, retrivera Sare, i još nekoliko vas, ali da otvorim svoj vrt vama ponukao me mali Gogo, mali Gogo ti uopšte nisi mali, mislim da si veći od mnogih nas!!

Za sada se odmorite malo od mene, vi koji ste već pogledali moj vrt, navratite još ponekad, a vi koji ćete tek svratiti, uživajte, budite dobrodošli ali mene nema doma. Idem bacit oko na prekrasne bugice, palmice, kamenje, napasat oči na čarobnim albicijama, između svakog cvijetica okupat ću se u moru, ukratko odmorit dušu i mučit oko i ......naravno napunit baterije za sljedeće poslove!!!! Uh, neide mi iz glave Trišin pogled na mimozu i more, opet ću ga sanjati.......pusa
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 23:59
sve mi je super, astilbe nisam ni zamjećivala do nedavno, ova roza je mrak Big%20smile sad će te se smijati, ali prvo mi je za oko zapeo plavi aster smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 23:39

GRMIĆ SA ŽUTIM BOBICAMA i pogled na bočnu stranu vrta
Uploaded with ImageShack.us

predivan crvenolisni grm, kada cvate ima bijele kuglaste cvijetiće veličice naranče, a da, moram vas upozoriti na more žute boje koje ove godine prevladavaju u mome vrtu, prošle godine su to bile vodenike svih boja, predprošle mačuhice u žutoj i svijetlo plavoj boji, ali to trebam potražiti.

hibiskus rozi, ima barem 20 komada viška

prekrasno zelena travica

U prvom planu moja metasekvoja, mlada, očaravajuća, ujesen otpadaju iglice, a u proljeće se okiti svijetlozelenim mekanim iglicama

Tulipanovo drvo, visine 4-5 metara, starosti oko 7 godina, još da se okiti cvijetovima o kojima samo gledam slike, valjda ću se doživjeti da vidim i njegove

Upload

opet metasekvoja, upss

Uploaded with ImageShack.used with ImageShack.us

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 23:31
Cviće za pohvalusmile55ali koji busen kameleonasmile227
Na vrh
limun View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 97
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje limun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 23:14

Bok freeland.Sviđa mi se tvoj vrt, a najviše ona ljubičasta biljčica sa puno latica i žutom sredinom (slika između ljetnih ljiljana i čempresa s hostom). znaš li koja je to biljčica i možda gdje se može nabaviti.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 23:00

čuvarkuća u kamenu, sorry malo mutna slika

<script src='http://img413.imageshack.us/shareable/?i=p8231002.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
<script src='http://img693.imageshack.us/shareable/?i=p8230983.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

agava stara 20 godina

ovo su gromade kamena o kojima sam vam pričala, a rasijala sam ih po cijelom vrtu, obožavam ih!!!  Ovaj cvijetak, od kamena desno, mi zovemo lijepi dečko, ivaj je nježno žuti, ali imam ih u svim bojama, čak i šotirane

mali kamenjar sa šarenolisnim bršljanom, za dijeliti,

visoka šumarica, bijela, a želim si roza

e ovo je moj ginko, nažalost podrezanog vrha, nije njegova standardna krošnja, ali on se trudi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:54
Krasnih li slika!
smile55
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:27
Pa jednostavno mi nije jasno kako sam propustila pregledati nešto tako predivno kao što je tvoj vrt.
Bravo!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:22

moja majčica veli da su to po međimurskom snehice, snahice

plave iglice, i njih ima dosta, još više sam bacila, prekrasno se slažu sa žutim susjedima

E, ovo sam kupila pod nazivom Aralia elata, kupila sam u jesen goli kolac visine 3 metra,  beskrajno trnovito bockav, a imam i oko 5-6 mladica

ma na nju sam ponosna iako svake zime ozebe, pa ne kreće u visine nego samo mlade grane idu u širinu, ali ove zime ide u sanatorij na zimovanje, još da mi procvate, jel da hoćeš maco, jel da, šapni mi kada....

dio dalmatinske zagore usred Međimurja, 1 komad - 100kn

opet 1 od 100kuna

moja jedina žuta ruža, zakasnio mi fotić na pupoljak

e ovo sam čekala, mi to zovemo breskvice, sjemenje pusa kada se dizrelim ima je u svim bojama, netko je napisao da su to lijepi dečki, mi ljepe dečke zovemo drugi cvijet, pokazat ću vam koji, moramo naletjeti na njega

<script src='http://img411.imageshack.us/shareable/?i=p8230954.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
<script src='http://img411.imageshack.us/shareable/?i=p8230954.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>

ljubičasta djetelina i male tačke sa kamenjarkom kod Dine, a Dona je zvijer koja slijedi nakon epp-a

Pogled na kamenjar ispod smreke kroz boks Done, američkog staforda

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 22:12
A vidi ovo kao u fimu
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 246247248249250 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.