moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 38> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stiglo je proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I k tebi je proljeće stiglo! Zumbuli i jaglaci zasjali bojama, prelijepo!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Proljeće je došla,cvjetovi se otvorili
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bugica nema lišća,ali zato ima cvijeta,a moja neće da cvita ni onda kad bi morala,hibić je predivne boje,a zumbuli i jaglaci su isto obojali tvoj vrt,predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Najviše mi se na slikama procvalih cveteka sviđa onaj "hm" u rečenici... hm proljeće!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hamara i u tvoj vrt je došlo proljeće. Vidim da se imaš čemu veseliti u šetnji tvojim prekrasnim vrtom. Ali mene je oduševio onaj crveni hibiskus!!!
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
e hibic je naravno jos unutra. a sad cu za one koji nisu bili na stranici s naseg izleta i tu staviti moj najnoviji ulov... koji je jucer bio vani, pa sam ga kad sam negdje pocetkom noci vidla da je Sibir unijela unutra. pa sad opet ceka da iseta na sunce... a na vecer cemo vidjeti
![]() jedna od azaleja, drugacije su, i vanjske
![]() druga azaleja
![]() i treca, sasvim drugacijeg cvijeta
![]() margaretice sasvim obicne i drage
![]() i sad naj-ulov, sasvim drugacija bacopa
![]() i sad cijela u punom sjaju
![]() eto...sad su i tu...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I tvoj ulov je wou
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ovo je predivno, kako zdravo i lijepo izgledaju sve nove biljčice!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne su ti nove biljke, jedna ljepša od druge.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Margaretice meni nikada nisu "obične", čak i one poljske su mi savršene u svojoj jednostavnosti!
Bacopa ti je jednostavno prelijepaaaaaa, kao i sve ostalo što si nam pokazala!
Ali od svega mi je najslađi tvoj opis "šetnji sa cvijećem"! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Hamara ovaj ulov ti je zaista bogat... Divno! ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ajme koja lipota
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovakvu bacopu - priznajem da još nisam idjela i pomalo sam ljubomorna!Ali nema veze.....drago mi je da ću barem uživati u tvojoj!
Boja cvijeta je fan, fan, fantastična!
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
evo me opet u mom vrtu. jucer sam cijeli dan iznosila kucno cveceko van, i sad je osim onog sto i neide van (pachira, difenbahija, zamic, orhideje, i jos ponesto) ostalo na zraku i suncu. znaci jedno 95% svega.
dok me nije bilo dosta toga je ocvalo... zumbuli, tulipani vecina, forsicija, jorgovan, crocusi, visibabe, jaglaci... i jos ponesto, ali me docekalo nesto novo... pa evo...
![]() zadnji tulipani
![]() bijelo, njezno krasi stepenice
![]() samo da vidite da je Pordenone kvalitetan...
![]() i ovo
![]() jedino je bacopa sasvim ocvala
![]() bijela srceka
![]() i roza koja su odusevila mog sina
![]() zadnji cvjetovi kamelije u tegli, druga je ocvala...
![]() a ove u zemlji su
![]() isto pri kraju
![]() i ova
![]() ![]() ova ovalna tegla me odusevila
![]() iz drugog ugla
![]() jedan od tanjura
|
|
![]() |
|
a sad ono sto je pocelo na 1550 mt nadmorske visine, u Austriji...
![]() nesto...
![]() i jos nesto
![]() i jos...
![]() i jaglaci to znam
![]() ![]() i pogled s balkona na koji su protjerani pusaci
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
lijepo je u tvom vrtu, imaš u čemu guštat, prava uživancija
![]() |
|
![]() |
|
gustam, gustam kad samo gledam... a to bas neide
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ponovno se divim tvom "ulovu", prekrasan je, azaleje, posebna bacopa, a i ove nježne proljetnice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |