Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali dio zagorskog brega
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali dio zagorskog brega

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 41>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Status: Offline
Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 23:20
dadinica, tu se malo vise vidi Alternanthea

nove Astre, poklon od drage prijateljice

Sedumi

Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 09:59

Jako lijepo; veliki prirodni vrt u kojem je teško nešto izdvojiti smile113

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 10:52
smile57 trave su ti krasne, ovako na kupu !
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sabi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 96
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 12:42
Teddy mi je najljepši, veoma dekorativan 
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 20:04
Hvala Carol, prekrasna mi je s tim crvenim listićima!

smile180eto meni još jedne ljepotice na listi želja.....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 20:52
Carol, meni je tvoj vrt jedan od ljepših na ovom forumu. Često dođem ovamo, vraćam se podosta unazad ili čak listam od početka. 
Kod tebe vlada jedan poseban sklad, što boja što oblika, kod tebe ništa ne strši, ništa ne vrišti.
Divim se svemu viđenom kod tebe.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 22:48
Evo, Glikica je nadahnuta pjesničkim izričajem pa meni ništa ne preostaje nego da kažem sa svakom riječju se slažem, prava divota na bregusmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 23:02
predivno, skladno I bogato na zagorskim bregima - uzivala sam u tvom vrtuHug
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 23:11
a kaj reći...bajka!
...još mi samo patuljci fale...u stvari, možda ih i imaš, pa je zato sve toliko skladno i povezano...
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 00:00
Nisa, vrt je svakako velik, malo i prevelik,
korijenko, visoke trave sam stavila na jedan kup, ali sad su se tolko raspojasale da ih moram malo reducirati, a to je problem, moram jesti više špinata da budem ko Popaj, treba mi snaga,

Sabi, i meni se Teddy sviđa, moram sacuvati sjemenke,

dadinica, i moja lista zelja je poduza,

Glikica, hvala na tvom,kak veli Aralija, pjesnickom izricaju.Wink

aralija, Hug 

klaudija, drago mi je da si uzivala,

Lovro, naravno da imam patuljka (jednog). On iz prikrajka drzi sve na oku Tongue

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 08:12
Obožavam vrtove u kojima se lako može skriti i od ljudi i od stvarnosti, a tvoj je baš takav!!!!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 16:05
draga moja morala sav virnuti unazad a ono svega baš su ti bili ljepi ljiljani ,moj je štrajkao ove godine nadam se na godinu da budeSmilei baš mi je lijepo šetati tvojim bregomsmile79
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 23:04
Glikica je lijepo opisala tvoj vrt,a ja ću samo dodati:on je puno ljepši kad ga vidiš u živo,bregovit i sa jako puno drveća i trajnica u svim bojama i veličinama.Volim šetnju tvojim i,naravno,susjednim vrtom.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 07:59
Gaura ti je prekrasna. konačno sam je i ja dobio, ali su za sada jako male i nadam se da će dogodine... Kak se ponaša Alternanthea? jel se brzo širi?
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 09:06
I ja se slažem s tim da gaura, ovako s kapljicama rose, izgleda bajkovito! A zanima me i kako se ponaša Alternathera. Čini mi se da baš ne podnosi dulje razdoblje bez vode. Jesi li je ljetos puno zalijevala?
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 00:30
tikvić, kod mene se stvarno ima gdje sakriti od ljudi, a od stvarnosti.......da ali na kratko.

blue sky, uvjerena sam da na proljeće štrajk završava,Wink

Camellia. smile79

Medo, A. sam kupila proljetos u maloj teglici, evo, dosta brzo  se rasprostire. Još da mi je nabaviti druge dvije boje.

Andina, zalijevala jesam, ali ne pretjerano, tek tolko da mi za vrijeme onih vrućina ne krepucne.

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 07:42
Carol,gledam par puta tvoj vrt i uvek isto odusevljenje ,imas puno lepih i raznovrsnih biljcica,lepo negovanih,tako da ovog puta ostavljam trag i iskreno odusevljenje.smile141
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 09:46
Ja sam opet tuLOL....imam pitanje za tebe,
sta je ovo sto deluje puzavo u sredini koja je to biljka
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 19:45
Leona, to je Alternanthea. Lijepo mi se raširila od kad sam je ove godine kupila, ali ju je nedavni mraz prilično ofurio. Vjerujem da joj nece biti ništa, jer je ispod zelena. Hvala ti na pohvalama.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 19:59
Jako lijepo, meni je posebno lijepa zadnja slika s kombinacijom tri seduma
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.