"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 353637 |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno da hoće, predivno je sve, a teško mi otvara sliku da bude veća, pa mogla bi staviti veće slikice, veća je uživancija kad su velike 640x480.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
a ovako je to izgledalo prošle godine ![]() jutarnja ruža ![]() ruža s kapima kiše ![]() kišna ruža ![]() sestrice ![]() mini ljepota ![]() jednostavno lijepo ![]() vrijeme ide ![]() jedno jutro jutra života a nadam se da će i ove inače, suprug obožava snimati makrofotografije cvijeća, a posebno ruža. |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() perunika ![]() buck odmara ![]() ljubičasta ![]() mini pelargonija ![]() perunika - 2. put (slikala moja kćer) ![]() faktor X ( nepoznata junakinja) ![]() stvarno je danas vruće ![]() semper fi II ![]() kao kaktus ![]() semper fidelis ![]() flower hill (od šljunka) ![]() ljiljanl ![]() moj đumbus ![]() perunike ljubičaste (ocvale) |
|
![]() |
|
proljeće je dobrano stiglo i u zagorje, točnije bedex (bedekovčinu)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 353637 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |