Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 245> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida, što reći a da se ne ponavljaju silne pohvale....
Stvarno si sve jako lijepo i skladno uredila! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
današnja kiša smara al zato baciti pogled na tvoj vrt i uredno šarenilo koje vlada u njem, neprocjenjivo
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Nakon dugo vremena ja ponovno prošetala kod tebe.Kao i uvijek puno svega lijepog i šarenog kod tebe.Vidi se da je sve uređeno s puno ljubavi
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Stvarno je ljepotica, šta jes, jes!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Anaida, kao i uvijek tvoje je vrt elegantan, rascvjeta i prepun sunca i dobrih vibracija lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i ja moram pohvaliti tu muškatnu kadulju, nisam je do sad vidjela, nego je viđam u vašim vrtovima, i moram biti posebno oprezna da mi se ne svidi.
![]() jer ću onda patiti za njom. volim jutrom u tvoj raj zaći. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Šta izdvojiti kada je sve prekrasno. Svaka čast
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Carol, samo se dopelajte kod mene !! Kod mene ima mladih biljčica, niću mi u svakoj tegli !! Počupala sam ih za jedan koš !!
Anaida, prekrasna ti je, pravi ukras vrta !! Jel i tebe prerasla Kao Trišu njezina ?? Ja jedva čekam da se cvijetna metlica počinje dizati prema nebu !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cure, kadulju sam tek lani dobila od Free i zaista ne znam ništa o njoj osim da je predivna. Lani sam ju posadila, ove godine cvate. Skupit ću sjeme pa ponoviti iduće godine postupak..
Hvala vam na posjeti i lijepim riječima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I ja nisam bila neko vrijeme u tvom vrtu, kad ono, otoci skoro nestali, sve se razbujalo, prava uzivancija.
Da li ti kadulja prezivi zimu, ili se svake godine sije nova ?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
dugo nisam svratila u ovaj prelijepi vrt , sada kada sam pregledala uživala sam kao da sam bila kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
tako je lijepo i mirno u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zahvaljujući Free koje je lani sijala "lantane" a niknule joj kadulje, mnogi od nas ove godine uživaju u toj ljepotici!! Zaista je impresivna. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Muškatna kadulja ti je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
stvarno je ogromna i krasna
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E šta reći nego prekrasno,zaista ti je sve tako bujno,uživanje je zavirit u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
woow prekrasna je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Viđam je ovih dana u puno forumskih vrtova, stvarno je krasna ta kadulja.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Muškatna kadulja, ljepotica, i moj vrt krasi.
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala vam i danas na lijepim mislima.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |