Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 226> |
Korisnik | ||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Krasne slike Niho, meni su jorgovani najljepši, još kako mirišu
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Niho divno cvijeće, divne slike i prekrasna prezentacija. Postala si pravi majstor umjetničke fotografije!
![]() ![]() Jedno pitanje: Ona tvoja kopriva se razrasla kao luda. Predivna je ali smijem li odrezati duge grane malo? Ne bih htjela da je udesim jer je posebna.....
|
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Divne slikice
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
------- Hvala ti dušo moja --------ali sad je baš ono kako je najbolje uživam posmatrati svaki dr. dan neke promjene -i tačno kao ššto kažeš nezam ni ja šta je bolje-sve mi je predivno ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
niho divne slike,ne znam sta da izdvojim,hostu,vejgelu,iberis,jorgovan...
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Prekrasne hoste, vidim nove verbene i stari jorgovan, sve u cvatu, predivno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
------------- da lantana i ja je obožavam predivna je ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
mora da jorgovani divno mirišu
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Niho lijepo si nam cvijeće pokazala, ali ona hosta obara...
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ma tu sam bolan-ali znaš već kako se sve odvija kod mene pa treba ćekati pogodnu situaciju raspoloženja-a hosta je sad eto još mala kolika zna da bude
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
ehejjj...a tu si a ja mislila ti odselila iz svog vrta
![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Bit' ce to akobogda sve ok !! ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Evo nakon malo duže pauze se ponovo pojavljivam sa novim biljkama ali znam da nećete mi zamijeriti jer znate u kakvoj sam fazi -pa se borim i onda mi nije baš do ničega ali evo ko malo sam se razvedrila pa da odma iskoristim taj dan da vam malo pokažem šta se kod mene dešavalo
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
-------- ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Vec jednom sam pitala jel' sve ok i nisi mi odgovorila...javi se kad stignes!!
|
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |