vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 30> |
Korisnik | |
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Svibanj 2019 u 14:01 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glicinija je predivna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Divno!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Glicinija je wow!!
Ja sa svojom nemam sreće, ne cvjeta već nekoliko godina ali ja nemam toliko strpljenja, mislim da će pila raditi ove godine. Cijelo ljeto se borim sa izdancima jer nenormalno raste a onda u proljeće ništa. Moja možda nema dovoljno sunca. Zato se divim vašima... ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
krasna glicinija, ne znam što je bijeloj, moja lijepo cvijeta, no moram priznati da si strpljiv s njom
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Pozdrav clanovi foruma, kako ste? Evo malo slika moje Wisterije koja ove godine lepo cveta,bela eto ni posle 12 god ne cveta ,dacu joj sansu do 20 god. posle joj sledi pila. Imam i roze Wisteriju ali kada bude u najvecem cvatu cu je slikati. Kao sto vidite magnolija grandiflora je vec porasla dosta.
Eto ove zime je i japansko cvetalo |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
I dalje prekrasno! Odmaram oči i dušu uronjena u tvoje zelenilo!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prekrasan cvijet magnolije.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pozdrav Ajama, nesto nemam volje da kacim slike na NET-u ,kada posle izvesnog perioda se izbrisu. Ovo je cvet magnolije grandiflore,evo vec nekoliko godina kod mene cveta,ali iako izgleda mali, u stvarnosti je veliki kao muska saka kada se rasire prsti,i mirise blagim mirisom,nesto izmedju vanile i limuna,i malo traje otprilike dva tri dana,pcele ga vole budu i nih tridesetak na jednom cvetu.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Drago mi je da si ponovo s nama.malo nas je,al smo jaki.što je bijeli cvjetić
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sve najbilje i vama svima !
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Sve najbolje momci vama i cijeloj obitelji.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
i ja se pridružujem čestitkama, a maleni neka ostvari svoje snove
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Presladak unuk i ponosni djed!
![]() ![]() Ma nema veze, može biti i MIG, glavno da mu je djed već odredio poziv!
![]() Sve najbolje želim i jednom i drugom kao i cijeloj obitelji! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Rubensica
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Uvijek prekrasno..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Catalpa-Drago mi je da si uzivala
TEMZI-Ruze penjacice su lepe vidim po NET-u i prilikom vencanja ,mladenci se slikaju ispod ,ali su neprakticne,da ne spominjem non-stop orezivanje, posla preko glave. Ovo ovako bobice se zadrzavaju do proleca kada opet vatreni grm cveta a i tada je jos lepsi. Imponuje mi klada hvalis moj vrt,tako da pored takvih kao ti imam volje za rad, a i volje da potrosim novac jer uvek nesto se osusi ili bude neka nova ideja,kaze moja supruga dosta si trosio,ja joj kazem da se ne zanosi celog zivota ce se nesto ulagati u vrt . Pozdrav. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |