Jagoda |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 01:07 |
Bila na Floraartu, nasla jagodu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imala sam ranije dok još bilo sunca u gradskom vrtu - jagode koje puze po zemlji, problem je što su plodovi nagriženi, svijetli s jedne strane...
Ja bi ponovo provala s njima, ali svakako i sa onima što se penju na male pergolice i dozrijevaju u zraku...
Na jesen ćemo u akciju....
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Tako je na jesen. Ja sam ih posadila lani u 5mj. i od 10 samo su se dvije primile iako sam ih zalijevala i pazila i mazila
![]() |
|
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Fala ljudi :) trazim na jesen :)
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dora, imam jagoda ko u priči, i šumskih i vrtnih, ali kako su već rekli, sad nije vrijeme za sadnju. Ako ćeš najesen prolaziti kroz Međimurje, javi se
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Sad ti nije vrijeme za njihovu sadnju. Moje trenutno puštaju vriježe pa će bit na jesen mladica za rasaditi!
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Rano u proljeće ili u jesen. ![]() Valjda... ![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
A jagode se rasadjuju mislim na jesen-u svakom slucaju ne sada-sada bveremo plodove |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Fakat, ne znam... ![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
eh nebi ukrasne a imam neko upustvo-pise
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
To su najobičnije šumske jagode što rastu u šumi.
Imaju vriježe kao i sve jagode... Šta ja znam jesu li padajuće ili ne. Kod mene rastu po rubovima šuma i shasha se uvjerila - uz čupriju. Uglavnom rastu na ravnom... E, sada... To što ti planiraš... Mislim da bi bile najadekvatnije te ukrasne, jer one pužu. |
|
![]() |
|
Tiljo da li su te sumske jagode padajuce ili ?
Planiram, napraviti jagode iz bacve pa me zanima sta da stavim-samo nebi ukrasne |
|
![]() |
|
A nis, probacu vidjet na Floraartu mozda ce neko imati.
Treba mi koja jagoda u teglici
![]() Bilo je u Bauhausu, al su prodali...
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moje je mišljenje da sada baš i nije sezona za sadnju jagoda.
Ne znam ima li još moja majka u svom dijelu vrta kakvih 'domaćih' ili su joj se izništile. Trebao bih pogledati. Mogu ti poslati šumskih, ali ne znam isplati li se njih sada vaditi i saditi, jer su već ocvijetale, odnosno imaju plodove. Bojim se da ti se ne bi lako zaprimile. Možda ipak bolje u proljeće, nagodinu. Ukrasne nemam. |
|
![]() |
|
Daj sta das
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U potrazi si za kakvom jagodom?
Onom sitnom ukrasnom, šumskom ili nekom 'domaćom'? |
|
![]() |
|
Ako netko ima za prodatai jagodu, na podrucju Zagreba, nek mi se javi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |