UNIKATNI NAKIT ZeaZia |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
ZeaZia ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:51 |
hvala puno....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaka čast...zbilja su ti prekrasni radovi...sve mi se sviđa
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Dobrodošla!
![]() |
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
jako lijepo i interesantno!
|
|
![]() |
|
ZeaZia ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivan nakit
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
ZeaZia, dobrodošla!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Zeazia dobro nam došla
![]() Svojim dolaskom si uveličala naš forum.
Radovi su ti više nego odlični!!!!!
Jedva čekam nove.
|
|
![]() |
|
Pa u jednu ruku i je igra :) , jer kad nesto volis nije ti tesko raditi...
hvala na pohvalama ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ti nemaš znači problema sa poklonima za kojekakve prigode,"samo" sjedneš i igraš se
![]() |
|
![]() |
|
Ako je netko zainteresiran za nakit moze se slobodno javiti na moj mail: zeazia@gmail.com ili na pm
-Uskoro pripremam tutoriale pa ako netko izraduje nakit ili zeli poceti moci ce na mojoj web stranici pogledati i nauciti nesto novo, no sve u svoje vrijeme joj bas ste me razveselile svojim lijepim rijecima, to je super poticaj za dalje ![]() I evo jos par radova ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nekako najviše volim žicu, s njom se mogu predivni detalji napraviti i jako lijepo izgleda, u pocetku sam radila samo s perlicama ali kako prolazi vrijeme sve više eksperimentiram sa žicom i nekako mi je najbolja :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
dobro dosla...nakit ti je odlican
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |