Pomice - uskrs |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 11:20 |
auuuu, krasno, ovo mi izgleda jako komplicirano za napraviti!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako lijepo...
...volim kad ljudi drže do običaja... i naravno nastavljaju ga
|
|
![]() |
|
drenka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 22 |
ovo je bas slatko. mislim da sad nema vakve stvari, ili kao ih ima, rijetki su. u svaki slcaj, ljepe su to uspomene |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Maslinove grančice je imao svatko, ali palmine samo neki. Kad smo bili mladi dečki su se penjali po palmama i tražili sasvim mlade grančice, još svjetlozelene i poklanjali ih curama, naravno onima koje su im se sviđale
![]() Tako da se i kod nas (Lošinj) pletu palmine grančice. |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vidi,vidi. Čovjek svašta nauči.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 22 |
ok, hvala
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Nažalost nema tutoriala uopće na netu. Sad sam baš gledala i naišla na članak da je ovo samo tradicija u dubrovniku
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Wow!!!!! Kako se ovo radi? Jel imash neki tutorial?
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |