Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica 123 407> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Kolovoz 2020 u 20:15 |
Prekrasni su vam Adeniumi ... ja nisam imala srece sa njima i ako mi je nasa draga Andina nekoliko puta od srca poklonila mlade . Imalo je to ipak veze sa mojom lokacijom tu i tam . Dok sam bila u HR bili su lijepi ... zdravi ... kad sam otisla ... vjerojatno su uginuli za menom ..... nisu bili cuvani kako treba ....
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Gigilou
Novo sjeme Pridružen: 03 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan cvijet!
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Andina! To je iz tvog rasadnika, sjećaš se da si nam jednom na kavi podijelila malce! I ja se tebe rado sjećam, i naših druženja na kavicama...mogli bi ponoviti, dolaziš što na ovu zapadnu stranu grada? Kako je tvoja družina adeniuma?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da si nam se javila ovom sličicom. Već sam se pitala što je s tobom! Adenium ti je divan!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke na mahunama i sjemenkama, a ovaj žuti dupli je predivan!!!
|
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama, divni su ti adeniumu. cvatu :) baš mi je drago vidjeti koji post ovdije :)
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, dočekala si svoje cvjetiće! Baš su ti lijepi!
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u prostoriji 19-20 stupnjeva
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali ali vrijedan
kod mene prvi put procvali nakon 5g baš im je dugooo trebalo ovaj kupljeni gore cvijeta non stop, u 12 i 1 mj i evo ga sada 4-5 mj vjerujem da će opet brzo mislim da je stvar genetike jer iskustvo s gnojivom i suncem nije igralo nikakvu ulogu kod nekih. recimo mamin proimjer 12 i 1 mj debeli minusi, nema sunca danima, nije gnojila u prostoriji 1-20 stupnjeva i 30 cvjetova |
|
pčelica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pčelica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |