Tražim... |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 00:48 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako može i za mene koja molim te , i ja sam nekad radila tamo , i nosila cvijeće u lijepu našu
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Pošalji mi na pp adresu ili koji dan skokni do mene i imaš one "domače", (ljiljane Sv. Ante).
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Draga moja ja ti volim bilo kakve
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
možeš uzeti reznice i zapelcati ili ga držati ko i pelargonije i sl. negdje u podrumu ili garaži.Samo da se ne smrzava,i da nije baš pretoplo.Ono ne u kući di griješ
|
|
![]() |
|
nadglednik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 14 |
Kako da čuvam tamjan preko zime?
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ja imam domaće
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Hana, preciziraj mi kakve bijele ljiljane želiš. Da li one orijentalce ili one "domaće".
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ja cu ti poslati dvi tri lukovice odmah (toliko imam sad u ZD), a donijeti cu ti ih jos nekoliko...posalji mi adresu na pp
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja se dobrovoljno
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da, odi ti pogledaj to jer tu i nemaju nekih cjenika.I reci im da srede stranicu
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Stvarno si
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
ima u splitu jedan rasadnik za bugenvileje, RUSELIJE, hibiskuse i slično
danas sam našla njihovu stranicu na internetu http://www.bugenvila.com/ prvom prilikom idem do njih da vidim šta ima može se i naručit pa šalju poštom jel da sam ![]() Ažurirao Arwen - 11 Listopad 2007 u 18:37 |
|
![]() |
|
Arven,pogledaj u "egzotično drveće i grmlje" kod posta "žuta kiša" mislim da tamo ima nešto informavija.Kad saznaš kako do nje doći javi i meni
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
nadam se da se nitko ne ljuti što ću svoju potragu ovdje zapisat
![]() naime, rado bih imala na svon balkonu biljku imena Russelia juncea ako mi netko može dat bilo kakvu informaciju- bit ću zahvalna ![]() |
|
![]() |
|
Naravno, nemoj se uopce ispricavat jer valjda smo ovdje i zbog zezancije i druženja...
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Špinat -
![]() Nemoj ono gore krivo shvatiti malo je tu bilo i šale. |
|
![]() |
|
Nisam se uplašila....( kojeg sad smilea da stavim)...ni ja ne
volim bacati nista...zato i nudim tri lukovice bijelog ( obicnog)
ljiljana koje sam donijela s otoka nekome...a srce me bolilo ovaj
vikend kad sam vidjela sto mi se po povrtnjaku dogodilo..lani sam imala
novozelandski špinat na jednoj gredici, ljetos je usahao, nedavno smo
vrt preorali i ja posadila drugo sve ( i špinat opet), kad ono po
cijelom vrtu sad niče špinat..ta vrsta je neuništiva, što ga više oreš
on bolje niče...i sad da bih mi salata opstala i drugo morala sam ga
okopavati...znam da nema druge, ali bilo mi ga žao...
imam ja gdje s tim grmićima jer u planu je i uredjenje vrta ispred kuće u bodulima... |
|
![]() |
|
Ok,samo da znam da ih ne bacam
|
|
![]() |
|
Ma skužirala ja ali mi se Frida uplašila
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |