Adrijanino svašta nešto |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Siječanj 2018 u 16:33 |
Sponzorirani linkovi | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super vrtni ukrasi!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je pruće od lješnjaka . Ja je gradim dio po dio , kako nabavim grane .
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene je oduševila ova ograda od pruća, tako se lijepo uklapa u prirodu. Tako su nekada ograđivali vrtove.
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Košarašku crvenu.
|
|
Ante00
Upravo klijam Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM odlicne su ti lopte..koju vrstu sibe si koristila
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila i razgledala, divne aranžmane radiš.
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pomoć. Dali ima netko muštre - šeme za šlinganje , ili gdje ih mogu nabaviti.
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni svi ali onaj s "lojtricom" mi je poseban
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Polako , ali sigurno . Nije jak , za uživanje u laganoj vožnji i usput vidim divotu prirode , cvijeća , krasnih dvorišta....Meni dovoljan . 125 .
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ja se vozim sada samo na četiri kotača, malo godine, malo padovi, malo lomovi i eto, dva kotača trebam zaboraviti.
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni ja tako mlada. Dvije četvorke se bliže.
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |