Šeflerino keljenje |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 20:52 |
I meni je drvo izazov!!!
Znaš da jedva čekam da vidim kak si napravila ih! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro "keljiš" stara moja.......
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Uf! napokon me malo kreativa čopila! Nisam već duuuugo niš radila. Prije 2 tjedna pofarbala jedan crijep i 6 podmetaća i to poklonila kumu za rođendan za njegovu "klet". Naravno tematika je bila grozdje, ali nisam fotkala.
Još ni one suncokrete nisam nakeljila ![]() Ovo sam si dala za zadatak nakeljiti: ![]() ![]() I ovo je gotovo: ![]() ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ono rozo secerasto je preslatko!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Nebu tako skoro! Cajtnot!
Ali to ne znači da ne skupljam ideje i salvetice! A kupila sam i ljepilo! |
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šefi "moja ptičica" visi u Skradniku u vikendici, Imaš li što novoga?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Lijepe stvarcice si napravila.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisu- ja sam zela one za aute.
|
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
...ali i ti lak sprejevi su u biti akrilni, zar ne? |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasni radovi sefi,ideje su ti originalne,ma genijalne.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ah da, zaboravih komplimentirati radove...
Super su i originalni!!!
Puna si ideja...
Bravo
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ohoho, ova informacija je jako bitna!!!
Kako se zove boja, koje pakiranje i koliko košta???
![]() |
|
![]() |
|
Je otočiću!
To sam isto davno radila. Sa raznim sjemenkicama, šećerom, sezamom, ali onda mi se mravci skupljaju, pa se moljci ležu i odustala sam od toga. Sad samo sa umjetniom materijalima. Ali je svakako zgodno za radove sa klincima kojima tak budimo maštu i snalažljivost. |
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
Ja sam sa auto farbom na laminatu delala!
Ali uzela sam u bau-mau-nekom centru akrilnu boju za metal,drvo,plastiku i sl. u malim piksama. Ili lak sprej za drvo,plastiku, metal i sl. S njim mi je super raditi. Ljepo se prekrije. Samo moraš raditi vani radi špricanja. |
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidim da svašta lijepite osim salveta, pa jedna ideja - radila sam to davno kad nisam znala ni za salvetnu tehniku, ni za salvetno ljepilo,
slika na keramičkoj pločici od suhih sjemenki, papra, cimeta, suhog peršina, klinčića - to su ispala nekakva stabla.
Na pločicu sam namazala ljepilo u željenom obliku, po tome posipala nešto od navedenog, kad se taj dio osuši nastavlja se dalje
Mislim da se može kombinirati i sa salvetama
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šefi, koju boju da kupim za laminat, mm radi neke kutije, pa bih probala na laminatu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ančica je u pravu! Našla u offertisimi neki ukrasni šoder i s tim se igrala!
Isto sam radila i na kutije za božićne ukrase, ali još nisu gotove pa nebum slikala. |
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Kak smo sv zapeli za to svjetlucavo na toj kutiji.. šečer?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ovo naljepljeno na kutiju je svarovski ili ukrasni pijesak ili nešto treće??
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kaj si to nakeljila po kutiji od sladoleda - sezam? Luuuuuudilo! JOj, jedva čekam da te vidim, zanima me kako radiš na rižinom papiru.... imam ideje...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |