POTRAŽNJA cvijeća, biljaka, sjemena i sl. |
Odgovori | Stranica 123 82> |
Korisnik | |||
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Ožujak 2024 u 09:48 |
||
Pozdrav
Tražim gomolje visokih dalija Puno hvala
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Tražim sjeme obične Breze ili više mladih sadnica , ako netko ima za prodati ili zna gdje ima ?
|
|||
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Dali me netko može uputiti gdje da kupim mlade sadnice duple Gypsofile ? Trebam cc 50 kom .
|
|||
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pozdrav
Ja stalno nešto tražim, a nitko se ne javi.Trenutno tražim običnu kadulju. |
|||
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pozdrav
Tražim pelin i ananas kadulju |
|||
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Hvala na odgovoru, poslala sam poruku
|
|||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Htjela sam ti poslati poruku ali mi ju nece primiti jer nemam na svojem compicu kvacicu da bi napisala macorka .... posalji ti meni da li zelis sjeme ... to bi ti onda rado poslala ....
|
|||
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Kod nas je jos uvijek sve zatvoreno .... pokusati cu nesto saznati telefonski ... javim ....
|
|||
|
|||
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Da, aubrieta
|
|||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Blaukissen |
|||
|
|||
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Da li je to njemacki Blaukissen (Aubrieta-Hybriden) Ako to mislis ... ja cu pogledati ....
|
|||
|
|||
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pozdrav
Da li netko ima jastučac( trajnica, cvate ljubičasto)? Hvala |
|||
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pozdrav
Ima li možda netko sjeme špinata? |
|||
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Tražim korijen Sunčana - Heliopsis helianthoides , ako netko ima .
|
|||
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Lijep pozdrav!
Trebao bih sadnicu gorskog i sibirskog brijesta, javite se ako netko ima. Hvala unaprijed :) |
|||
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Tražim i gospinu travu,ako netko ima
|
|||
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pozdrav.Ima netko možda ananas kadulju?
|
|||
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pozdrav. Gdje kupujete sjeme za kvalitetni korijen peršina?Hvala
|
|||
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bliži se obrezivanje stabala Maslina a ja trebam grančice koje su višak . Ako netko ima ja bi ih voljela iskoristiti za neke moje projekte . Hvala .
|
|||
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pozdrav.Ima li možda netko sjeme bijele rajčice? Hvala
|
|||
Odgovori | Stranica 123 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |