maslacak7-nudi-trazi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 22:19 |
Horti.To je tuđi vrt i visoka ograda.Ne mogu unutra.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako imas sjeme viska moze ,nemam sta izgubiti. A kako se sadnica prima znam jos manje.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Maslačak, ne znam kako ti ide sijanje. Ja sam prošlo ljeto na moru skupila sjemenčica planike pa ako hoćeš...
Kiki, pogledaj ispod planike možda ima malih biljčica, ja sam ih našla nekoliko ispod te iste gdje sam brala sjeme. Jednu sam iskopala i dobro se drži tako da nisam ni sijala.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ne znam da li bi se reznica primila.Raspitaj se.Svaki dan prolazim kraj nje.Bode mi oči kroz jednu ogradu.Čak sam je i jela dok se nisam sjetila da bi mogla dobiti gliste jer su bile pune prašine,a ja proždrljiva.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Trazim planiku ako tko ima ili zna gdje mogu kupiti
![]() |
|
![]() |
|
Hay draga moja...iskreno neznam kako se zove...slaba sam s nazivima. znam da je puzavica i da je s ljubicastim sarama..imala sam ju al eto nestala...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
maslačak, koji puzavac ljubičasti tražiš? Ljubičastu tradeskanciju?
|
|
![]() |
|
trazim razne sukulentice u zamjenu dajem sta imam duplo...
|
|
![]() |
|
Evo mene nakon dugo vremena..malo da nadopunim svoju ponudu/potraznju
-sve sta trazim ako tko ima ostaje i dalje ![]() ja iduci tjedan saljem kome sam sta obecala,moram pogledat u tekicu... -nudim jos biljkice s korijenom mjehuricu -kadulju -plavi zvoncic(slikice potraziti koju stranicu naprijed) |
|
![]() |
|
Trazim ako ima tko
![]() -sobna lipa -hibiskus (ne vrtni to imam) -pelin puzavac sareni,imam zeleni htjela bi ljubicasti pa ako tko zeli dajem reznicu svojeg za zamjenu -maranta trazim i ovakvu koprivicu ![]() ![]() ...i dalje nudim sta je na popisu..bit ce i koja |
|
![]() |
|
Fany drago mi je da je stiglo..i ja sam vec zaboravila na njih... sad znaci moze ici i drugo
![]() ostali kome trebam poslat ide ovaj tjedan ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
mislim da sam vidila da tražiš ovo
![]() ako još uvik želiš pošaljem ti |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
taman kad sam izgubila svaku nadu da će sjemenke od naše drage maslaćak stići na moju adresu poštar je poszvonio
![]() Uploaded with ImageShack.us sjemenke stigle jeste da su putovale 15 dana ali važno je da su stigle hvala ti maslaćak na trudu i darežljivosti. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga sto si javila.. Ma vec sam ti objasnila z paket zaboravljeno je to vec. I nikad mi nije zao novaca za cvijece ni kad kupujem niti saljem.. Teta je malo zlocesta bila al nema veze...
Hvala ti unaprijed za sve biljkice koje mi spremas dovoljno je i samo jedno od svega i ja cu biti sretna ![]() ono sta neznas sta je sta samo pitaj (mada sam i ja vec zaboravila sta sam ti sve ubacila ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, moje je stiglo i vidim da ima više toga nego sam te pitala, čak neznam ni što je što. Poslikat ću. A da ti kažem da je poštarina bila bezobrazno skupa ( valjda i onaj dodatak naljepnice) pa to nije u redu da ti snosoš. Mogu misliti kolko si potrošila kada si ovoliko poslala. Ja sam svašta stavila tebi za poslati i to ide idući tjedan, valjda će i onaj božur krenuti u Njivicama da ga podjelim sa tobom. Klematis je krenuo i imam ga za tebe i još štošta sam spremila čitajući postove..
Treba li još nešto.... daj osvježi popis potraživanja.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma kakav trosak... samo je teta malo
![]() a ja volim poklanjati i nemamikakvog posebnog oduzivanja. drago mi je da se svima svida poslano ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala draga, nisi se trebala izlagati trošku. Ali ćemo ti to nadoknaditi, barem ja. Govorim u svoje ime.
![]() |
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
interesira me jel ima jos sjemena od kadifica? bilo kojih ...i kako agava uspijeva u okolici zg? a za grancice clematisa ...kakve trazis kako moraju bit rezane nova sma :-)
![]() |
|
![]() |
|
Paketici su poslani
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sutra ujutro krecu drugi paketici
Mira K, zmaj, martina1306, LOVRO ,tanjica cekajte ![]() samo mi javite kakvo je stiglo ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |