Tražim crvene gladiole |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
stelas ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 14:42 |
Unaprijed puno hvala.Kako da stupim u kontakt s Vama?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima u mene, mogu ti poslati ali nekoliko lukovica!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
stelas ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Hvala na odgovoru,molila bih br.telefona i ako mi možete napisati naziv tih gladiola.Pozdrav. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Je li to neka posebna vrsta gladiola? Koja?
|
|
![]() |
|
jelsa_ ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Ako ti je potrebna veća kolićina dam ti br.telefona pa pregovaraj....
|
|
![]() |
|
Veliki pozdrav svim ljubiteljima cvijeća!
Trebam malu pomoć.Nikako da saznam gdje kupiti (i pravi naziv) lukovice žarko-crvenih gladiola koje cvijetaju sredinom10mj.pa do kraja 11 mjeseca.Zvala sam na par adresa ali nikako da saznam potrebne informacije,stoga se obraćam Vama ljubiteljima cvijeća da mi pomognete da ne tapkam u mraku.Inače te gladiole jako dobro uspijevaju u južnim krajevima(Dalmacija i područje Hercegovine).
Hvala Vam unaprijed i veliki pozdrav!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |