Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 96> |
Korisnik | |
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Je sve sam procitala
![]() Bas steta da su ih toliko drzali na carini...
Zato i kazem, drago mi je da ti je sve stiglo u najboljem redu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Evo, ovi na slici od Triše pobjegli od mene ...
Dva sempsa nema nije ekonomično slati. U ovu malu kutijicu ide njih oko 25, a "pismo" je malo debljije pa nije interesantno carini. Eto, odkrili smo tajnu švercovanja: )
|
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Agava javi se - izgubili smo kontakt!!!
|
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
barek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 25 |
renee, ja sam jako zainteresiran za sempervivume, ja sam uspio srediti da mi dođu čuvarkuće iz njemačke, svi koji bi htjeli takve neka odu na njemački e bay u trgovinu gartnerei pa će vidjeti kakve ću imati.pozz
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Cuvarkuca u skoljci--od danas i ova mala ljepotica je s nama
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš je ljepotica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Renee,sempići stigli u najboljem redu.
Puno, hvala.
![]() |
|
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Ja samo da javim renee - svi sempervivumi koje si mi poslala su se uspjesno primili, rastu!
Hvala jos jednom!
![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Moram priznati da stvarno ne znam koji je to stvor.
Ali koji god jest, presladak je.
A da nije medo?
Antitalenat sam, prepoznam samo mačke i pse a po šapama bih rekla da nije ni jedno ni drugo.
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
maleni tvor
ljepi su i živahni...
|
|
![]() |
|
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
i moja kći ima tvora , ali afričkog i albino, jako je sladak, NE SMRDI, operirana je i jako socijalizirana. za liz kave dobiš pusu itd. evo slikice u prilog.
|
|
anika
|
|
![]() |
|
Jesu li to oni što smrde.
Ono "Smrdi ko tvor"
Ako je to, onda bi renee trebala saditi sempiće što mirišu.
![]() |
|
![]() |
|
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
|
|
anika
|
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mustela putorius furo ili pak po naše tvor - ime mu je Erik.
Kod nas u Sloveniji (pa i u EU) zabranjeno je kirurško odstranjivenje smradnih žlezda. Kako razumijem, u Hrvatskoj to je dozvoljeno i kao neka obična praksa, ali sama mislim, da ljudi, koji ner mogu podnjet mogučnost, da im tvor zlo vrati smradom, ne trebaju kupovat tu životinju.
Oni ne smrde, ako im se "ne popneš na kraj pameti životinskim ponašanjem". Moj, recimo, podnosi sve, čak i malog mačora, koju smo ja i kči pre par nedelja izvukle iz kanalizacije. Samo je jednom pustio smrad, a to je, kad smo ga u maloj kutiji vozili doma iz dućana ... Inače bistar je i radoživ, vrlo se rado igra. Imamo sobu specialno za njega u kojoj dapače ima kavez, ali u kavezu je rjetko zatvoren. Njemu treba dosta skakanja da bi spavao noču.
|
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
predivno renee ...ne mogu ih se nagledati, nek od njih vec ima ali ove crvenkaste i roskaste mi se jaaako svidjaju :)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() stvarno su predivni ko bi reko da jedan tako "običan" cvijet (biljka) ima toliko predivnih lica |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |