Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 34> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
prvo sam na salveti iscrtala konture "a la hippy"
![]() sve s naopake strane, of course
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Miškopiško, onaj prvi tanjur (zeleni), samo si nanijela zelenu boju, nalijepila salvetu i na kraju posprejala, ili ????
Usput, tanjur je prelijep!!!!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Eto...to sam joj i ja rekla..... šta ti je iskustvo ( da ne kažem, godine ) ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
meni se sviđaju" najposebnije" ljubičice......
![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
srebrnim sprejom...mislila sam da je auto lak, ali mi jučer rekoše da nije
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Ovaj zeleni mi je poseban....tak je proljetno " osviježavajući "...
![]() Kak si ga zaštitila odozdola? |
|
![]() |
|
![]() ![]() Draga moja...tebi zaista sutra ne treba tečaj za staklo...rađe si zemi neki drugi ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo i pokušaja mojih tanjura bez tečaja...izvor korisnih podataka: "Hippy"
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam radila s njima na drvetu i gipsu...i zaista izgledaju jako dobro ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
imam pitanje, one boje twin color, jeste li ih probale na drvu i terakoti, izgledaju odlično, ali na staklu su koma. barem meni. .
![]() |
|
![]() |
|
ti si izvor korisnih i praktičnih, da ne kažem "cjenovno povoljnih"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
da...da...učimo se na svojim greškama ![]() Zato ja najprije takve predmete prefarbam nekom tamnom bojom ( jeftinijom ![]() ![]() Za to su super one akrilne boje u piksi od 1 kg....cca 53 kn....a traaajjjuuuuu ![]() |
|
![]() |
|
izgleda tako jer sam tupkala sa spužvicom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
daj, pa nisam ja nikakva profesionalka, samo sam odlučila da ako već nešt radim zašto da to i ne proslijedim negdje gdje se može prodat. a za božić ista još nisam počela ništa raditi, jer moram u nabavu, a imala sam nesreću pa mi je auto koma i na popravku i tako sad čekam da ga poprave, pa da mogu otič po sve što mi treba, jer ovdje u blizini mene baš i nema neki izbor. hvala vam svima na pomoči.
|
|
![]() |
|
Fakar se može naći dobrih i ne tako skupih stvarčica za " obradu " ![]() Ma super.....meni je izgledalo kao da boja ima neku strukturu..... kao recimo granitne.... one imaju zrnca pijeska u sebi ![]() Nešto sam i ja radila sa metalnim bojama...ali onim twin coulor...recimo ljubičasta je sa zlatnim odsjajem...jako efektno ![]() |
|
![]() |
|
ne, limenu kanticu sam kupila u Intersparu u Osijeku...5 kn
![]() na njoj je neka metalik ljubičasta boja...to sam neki dan otkrila
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |