Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 96> |
Korisnik | |
renee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žao mi je, za ove "lost label" ne vodim nikakve foto evidencije, pa pojma nemam, kakvi su kroz ljeto. Mogu samo "od oka" da nagađam.
Ako ti je to dovoljno, napiši mi svoju adresu, pa ću ti poslat nekoliko sempsa, ako to nije o.k., onda mi je žao.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
renee ja sam mislio na neki semprevivum za kojeg znaš da postane skroz crveni
![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Brbe, te slike su snimljene u prolječe i u početak ljeta. Pošto imam oko 300 takozvanih "lost label sempsa" - sempervivuma bez imena, pojma nemam, koji su ti na slikama - mislim, ne mogu ih pronači među svima. Mogu samo da nagađam ....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Renee, moji se super drže, na nekima se već vidi pomak, niti jedan se nije osušio ovaj puta, vide se već dlake na nekima, ma tako sam sretna što si djelić tvog carstva podjelila samnom
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
renee ako te mogu upitati nekog od ovih crvenih i onog dlakavog sa crvenim rubom....
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
renee
![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Yeah, Natalija, odkako sam ustanovila, koliko mogu biti razlićiti:
- bojom (ljeti/zimi),
- dlakavošču,
- promjerom (od 0,5 cm do 30 cm!!!)
postala sam ovisnik o njima.
A tebi maso - neke od njih ću poslat i tebi ...
Još koji interesent za sempervivume? Sezona slanja biljke se bliži kraju ...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() stvarno su predivni ko bi reko da jedan tako "običan" cvijet (biljka) ima toliko predivnih lica |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
predivno renee ...ne mogu ih se nagledati, nek od njih vec ima ali ove crvenkaste i roskaste mi se jaaako svidjaju :)
|
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mustela putorius furo ili pak po naše tvor - ime mu je Erik.
Kod nas u Sloveniji (pa i u EU) zabranjeno je kirurško odstranjivenje smradnih žlezda. Kako razumijem, u Hrvatskoj to je dozvoljeno i kao neka obična praksa, ali sama mislim, da ljudi, koji ner mogu podnjet mogučnost, da im tvor zlo vrati smradom, ne trebaju kupovat tu životinju.
Oni ne smrde, ako im se "ne popneš na kraj pameti životinskim ponašanjem". Moj, recimo, podnosi sve, čak i malog mačora, koju smo ja i kči pre par nedelja izvukle iz kanalizacije. Samo je jednom pustio smrad, a to je, kad smo ga u maloj kutiji vozili doma iz dućana ... Inače bistar je i radoživ, vrlo se rado igra. Imamo sobu specialno za njega u kojoj dapače ima kavez, ali u kavezu je rjetko zatvoren. Njemu treba dosta skakanja da bi spavao noču.
|
|
![]() |
|
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
|
|
anika
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Jesu li to oni što smrde.
Ono "Smrdi ko tvor"
Ako je to, onda bi renee trebala saditi sempiće što mirišu.
![]() |
|
![]() |
|
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
i moja kći ima tvora , ali afričkog i albino, jako je sladak, NE SMRDI, operirana je i jako socijalizirana. za liz kave dobiš pusu itd. evo slikice u prilog.
|
|
anika
|
|
![]() |
|
maleni tvor
ljepi su i živahni...
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Moram priznati da stvarno ne znam koji je to stvor.
Ali koji god jest, presladak je.
A da nije medo?
Antitalenat sam, prepoznam samo mačke i pse a po šapama bih rekla da nije ni jedno ni drugo.
|
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Ja samo da javim renee - svi sempervivumi koje si mi poslala su se uspjesno primili, rastu!
Hvala jos jednom!
![]() |
|
![]() |
|
Renee,sempići stigli u najboljem redu.
Puno, hvala.
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |