|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 113> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Ma gle, možeš i jedno i drugo. Ak malo previše stišćeš kontur pastu možete ti se desiti da se prvi slij zaljepi za ostale pa bu ti se sve rasparalo kad budeš odvaja slojeve.....sve ovisi.. ja sad prvo izvučem linije, osušim i onda odvajam ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne znam više šta dodati
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Hvala ti draga..... Nembum vas više danas bombardirala sličicama ![]() Imam trenutno još dosta posla sa škrinjama i koferčićima...pa kad završim, slijedi bombardiranje ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
sve je predivno kao i inače kad ti napraviš
![]() al koje količine ti praviš
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Pa, uglavnom da ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
Aha...a ja se čudim i mislim pa gdje to više slaže
![]() super je što si spojila ugodno sa korisnim
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Trudim se.....a i nadam se da ću to sve konačno i zakonski regulirati ![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() |
|
nisi jedina koja radi ko luda a na kraju jedva čeka da sve proda jer ipak neku lovu treba vratiti. .ne?. .ma cure samo da mi to zalaufamo i sve bu se to prodalo.
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
prekrasnoce na ovom topicu majko mila,hippy tvoj prvi rad na staklu je kao da to radis godinama.cure drage vidi se da uzivate u svom hobiju,zapravo bi bila prava steta da nemate koristi od sve te ljepote koju vase vrijedne ruke naprave.
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
ma to je super,mislim te mobilne radionice,ajde ako neko dobije info da ce biti u splitu neka javi.a sto se tice nove teme nisan ni sumnjala da ce iris promptno reagirati,nekad pomislin i da nam misli cita ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
|
Ma to ti jednostavano: Kad nanosiš krakle, jednim potezom staviš više laka a drugim manje....i isto tak ponoviš i sa bojom...jednom staviš sviše boje, a sa drugim potezom manje.....i onda dobiješ ove ko redove ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
je, baš je jednostavno...to znači da moram zapisivati di je više di je manje
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ovak: S obzirom da je kantica svijetlo drvo, drito na nju sam ljepila ČUPKANE motive sa salvete...međuprostor između tih " oblačića salveta " sam pobojala zlatnom akrilnom bojom...ali sam višak razmazala prstima da se ne vide prelazi...i onda sam po toj zlatnoj boji posibala zlatne šljokice.....a na kraju sam sve preelakirala 2x posebnim vrlo sjajnim lakom ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
predivno...mogu ja k tebi na tečaj? bolje da dam tebi lovu nego njima
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
baš sam pomislila da bi hippy trebala držati tečajeve
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Joj curice moje drage
![]() jednog lijepog dana ( tak uglavnom započinju sve bajke pa i moja ![]() ...kad ja otvorim radionicu malih kućnih čarolija, onda bumo odostraga imali jednu prekrasnu sobicu u kojoj bumo održavale tečajeve ![]() ...evo...svečano obećajem.... ...btw, nadajući se da budete za cca 20-tak godina, a u tom bi se periodu to možda moglo i ostavriti , zaboravile na moje obećanje ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
a dotle možda i preselim bliže pa ću i ja doči na tečaj
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Pa mislim daklem....ja kad maštam onda maštam...gore na katu ( iznad ateljea i radionice ) bu bile sobe (naravno sve u decoupageu i vitrajima ) za sudionike tečajeva ![]() Btw, a gdje si ti doma) ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |