Tete-salvete za Ladimirevce |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam u gužvi i ne stignem ni virnuti na forum no računajte i na mene.Za kaj,to ne znam.Bum nekaj smislila...vjenčiće za vrata...ok i te kutije neke(sam da skužim o kakvim kutijama pričate
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
leptire i komentare sam preselila u svoju temu
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
znala sam!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hippy al to onda nije reciklaža
![]() ![]() šeflera išla sam po pl. boce u podrum
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
viš, viš....dobra idea
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
uzet ću godišnji
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Nama treba tjedan dana min. za obraditi sve ovo kaj smo samo jutros nadrobile
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Miškopiško, podsjeti me u subotu da ti pokažem sliku napravljenu na tu foru ![]() ajme, koliko tema za jedno popodne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miškopiško, podsjeti me u subotu da ti pokažem sliku napravljenu na tu foru ![]() Ja planirfam napraviti jedno ogledalo koje će u uglu imati veliki cvijet suncokreta i par listeka....za moju najbolju frednicu ...psss, to bu joj za ročkas ![]() |
|
![]() |
|
tek sam sada pogledala ove leptiriće....zgodni su
![]() Ima jedna folija na kojoj se to super radi... Npr. uzmeš neki uzorak sa decpuapag papira, zakeljiš ga na tu foliju ( izgleda kao tanki lim ![]() Kak vučeš linije tak ti motiv postaje ispupčen.... nešto kao 3D ![]() Vrlo efektno za cvijeće ili ovakve leptire... |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ajmo dobrovoljci!
Na str 3 ove teme imate popis šta još treba po dogovoru raditi. Javite da upišemo! ![]() |
|
![]() |
|
Nestale žene sa ove teme!
![]() Sigurno već nekaj kelje! ![]() |
|
![]() |
|
Iris - leptirići su ludi!
Pišem ih na popis radova! |
|
![]() |
|
Hippy! Ne mora biti tak veliko selo, a sigurno je čvršće kad je malo manje!
Za transport se recimo između dvije strane mogu staviti recimo vrečice koje buju pojačale samo selo da se ne miče u transportu, a ja mogu nabaviti kutije za transport! |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iste smo!!!
Na djecu sam nevjerojatno slaba....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pa malo poslije toga će već i prodaja božićnih ukrasa po dučanima
eno ja u baumaxa već vidila da pripremaju policu s tim
![]() a i ne moramo se ograničiti na božične ukrase
evo ja baš razmišljam o ovome:
p.s. dal se primječuje da mi je recikliranje opsesija
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Također super ideja....
![]() |
|
![]() |
|
Iris super ideja...nije bitno jesu iste, bitno je da unutra budu pokloni....
Ali sada jedno "glupo" pitanje....
Da ipak neće biti malo rano da se to nosi početkom studenog???
Ipak su to pokloni i stvari vezane uz Božić!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |