Šefi nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga,upravo mi stigao paketić...baš si me razveselila.....
![]() jel si možda saznala ime onom skulentu i mogu li ga odmah sad van posaditi? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Ja bi bijeli sljez, suncokret i cosmos a poslat cu ti jedan mix sjemenki a i poneku reznicu samo napisi na pp sta trebas,
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja bih suncokret,ako može
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Manči šalji pp!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Molim bijeli sljez!!!!!
![]() ...i cosmos
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pošaljite pp sa adresom!
Kadifice su one obične samonikle. Niski suncokret sa bucmastom glavom. Nalukni se u Seoski vrt u slikama. |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Šeflera, pribiljezila bih se za te frajlice , ja imam one onako ciklama i zute, ljubicaste nisam jos vidjela.
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
frajle,frajle
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Pa sram me bilo! Tek sad skužila da nisam niš prijavila za podjelu! Pa evo: Imam viška sjemena: 1- cosmos 2-turski karanfil 3-bijeli sljez 4-kadifice 5-flafasti suncokret 6-ljubičaste frajle Kad dojdem doma pogledat ću što još. Nemrem se sjetiti! Ali znam kaj tražim 1- pelcere bergenije - sad je vrijeme za njihovo dijeljenje, pa ak ima neko viška nek pošalje pp |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |