handmade festival |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno! Cure - želim vam dobru zabavu i morti kakve uspješne poslovne dogovore.
A o izvještaju da i ne govorim!! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moj Leonarda,
izgleda da smo jedino ti i ja zainteresirane ![]() Baš nas briga, idemo nas dvije skupa na fest ![]() a drugi nek i dalje samo virkaju ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Bravo Leonarada
![]() Zahvaljujući tvojoj informaciji, evo i ja sam se prijavila ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
za sve kreativce
![]() mlade i one koji se tako osjecaju, a i sve ostale. Svi ste pozvani!!!!! ![]() Svoje radove mozete izlagati na 4.handmadefestivalu, odrzava se od 17. do 19. ovog mjeseca u Puli. Sudjelovati mogu i oni koji nemaju prijavljen nikakav obrt ili slicno. Odnosno izlazu individualno kao fizicke osobe
![]() vise o tome na www.handmadefest.com ![]() javite se kako bismo se mogli organizirati i zajedno izlagati. |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |