Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 39> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oduševljen sam patkicama,iako je i ostatak prekrasan.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Već sada je lijepo, a kako će tek na proljeće i idućeg ljeta biti predivno!! Bravo za tebe i pomagačicu!!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
MKM retko moze da mi pomogne,al sam je danas nagovorila da krumpir moze i sutra izvaditi
![]() ![]() hvala vam na divnim recima ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gio, pa vi ste se stvarno naradile, kamenje, zemlja, biljkice ti i TKM ste baš dobar tim, a to je tako divno.
Tvoje dvorište uvijek izgleda super, no sada se opet vidi koliko truda ulažeš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Predivno je Gio!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Šta drugo reči nego
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() morala sam i patkice da slikam,bas su uzivale u vecernjem kupanju...posle su sve poletele,napravile su par krugova i vratile se,ma znaju one da im je kod mene najbolje.MKM kaze da je i jedna guska poletela,krivo mi sto to nisam videla i slikala |
|
![]() |
|
he,ima jos slika
![]() skitnice,znam da kuzis moje ushicenje,ma cvetkoljupci se super razumeju. slikala sam i uvecer,odoh postaviti jos koju sliku. |
|
![]() |
|
prvo smo MKM i ja dovukle zemlju,nisam brojala koliko je to bilo,pa smo od cigli napravile manji krug,pa opet dovukle zemlju,pa opet jos manji krug,pa opet zemlja.Napokon sadnja.Pa po koji kamen,pa po jos koja biljcica.Trudila sam se da sakrijem ciglu,sutra cu ,nadam se,zavrsiti.Koliku sam imala paniku i ne izgleda lose.
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
sad možeš
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
jucer je ovako izgledalo
![]() a danas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Grozdje je pobrano,srecom po suncanom vremenu...ove godine je bas dobro rodilo.Uskoro ce biti vina
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nadam se da ti je vrijeme poslužilo i da je grožđe ubrano, što sad slijedi vino?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
marija maja
![]() Poceli smo da beremo grozdje,nadam se da cemo sutra zavrsiti.Malo sam i cistila po vrtu,nikad kraja. ![]() |
|
![]() |
|
marija maja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 63 |
gioiaa sve je predivno. super.
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo hvala na pohvalama
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Super, samo naprijed. Vrt ti je prva liga. Treba puno truda da se održi u takvom stanju.
Evo ja imam pauzu za kavu pa malo skočih na forum.
Teško da ću kući prije 16 sati, šmrc, tako da ću jedino uspjeti obići vrt. Ništa drugo.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
danas planiram citav dan da sredjujem vrt,treba iskoristiti ovako divan dan.Odoh da radim...
![]() |
|
![]() |
|
stiglo sunce i kod mene Trisa!Napokon!Ipak nisam puno radila u vrtu,morali smo slagati drva
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |