Adam - alocasia odora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 26> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adami su prekrasni, a vreteno preljepo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
moji adami u svom društvu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
ja ih držim pod nadstrešnicom
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I ja ih isto držim vani.Samo me muči kad puše jaki vjetar pa mi ih prevrne.
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
pa ja ih po ljetu držim vani
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Antune blago tebi jasam ih u zadnjih 10 godina troje sahranila to je jedino sobno bilje koje kod mene nikako ne uspijeva.
|
|
![]() |
|
kod mene adam raste ko korov
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
evo i mi smo poceli sa secom, ode jedan ali vredan (6 x15), al osta jos 6-7 (kakva rima
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Probaj mu opet dobro oprati listove i onda ga našpricaj sprejem protiv ušiju.Valjda če pomoći.
|
|
![]() |
|
vida7hr ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 103 |
imam problem... na adamu su mi se pocele skupljati neke sitne bijele nemani. vec su i prije bile, ali sam ih posipala nekim prskom za usi i otusirala pa je neko vrijeme bilo sve ok i evo ih opet. u istoj prostoriji imam i veliki kaktus i crassulu i po njima nema nista. pliz help!
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
jedva čekam slikice!
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Obečaj da ću danas do svoje amame pa vam poslikam njezine... ogromni su i svako prolječe i jesen je problem tko će ih iznjeti ili unjeti iz/u kuće!!
|
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
vaooo. kad će moj imati toliko.... al na dobrom smo putu, kreće peti list.... ako se koji ne osuši....
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Jučer sam svom adamu morala odrezati jedan list koji je požutio i kad sam ga odrezala vidjela da kreće još jedan novi. Opet ima 7 listova.
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
kikina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
moj daje ko lud pelcere,ali ne cvate.lišće mu se malo popravilo,ma bit će on dobro,ali nebi vjerovali šta su susjedi u stanju napravit,pa me hvatala lagana panika.ja sam svoje jučer spremila na sigurno u sobu.
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
baš ti zavidim,i ja sam svoja 2 jutros u 6 unela u kuću sa balkona,jako je puhalo i pljuštalo a susjeda me čudno gledala kroz prozor preko zavjese(misli da ju nisam skužila)
|
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
hehe imam i ja Adama, dobila mladi pelcer. al već tjera sastrane jednog mladog Adamića....bude on sutra sklonjen u kuću, na sigurno...bojim se mraza, bio je cijelo vrijeme na terasi, valjda mu je godilo s obzirom da se nije bunio i tjerao list za listom....
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Ja sam čula da je kala eva,pa da postoje muški i ženski adami,jedni cvjetaju,drugi ne,jedni daju pelcere drugi ne i da ne dužim,svog adama sam okružila sa 3 kale i još jednim adamom nebi li se sjetio isterat koji pelcer i od toga ništa,tako da u to ništa ne vjerujem.Što ja više čekam to se njemu sve više neda.Neki teški tvrdoglavac!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Do čitam komentare pala mi je napamet priča djevojke iz Vukovara.
Kaže da njena mama nikada nema adama, a da kraj njega ne posadi cvijet pod imenom eva.
Zna li itko kao se još naziva taj cvijet jer meni nije poznato ?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Pogledat ću i ja svog na proljeće kad mu budem mjenjala zemlju,možda mi se posreći pa i ja nađem kuglice.Danas sam čula da je jedan dida jutros na pijaci prodavo male adame,pojede se što nisam otišla.Ja sam na pijaci samo u proljeće u potrazi za cvijećem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |