OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 23> |
Korisnik | ||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Svima hvala na pohvalama, nekako nisam bila sigurna, meni se sviđaju, ali to ne znači da su radovi dobri. Prijateljice su ih također hvalile, ali tko će ti onako u lice reći da to nije dobro.
Ja te radove radim u ciklusima, pa kad mi to dosadi, prelazim na nešto drugo. Sada tražim nove ideje, imam već nešto novo u vidu - fimo masa. Što vi još radite - treba mi ideja, onda ja to već radim po svome Što vi još radite |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
|
mogu ti reči da je tvoja izmišljotina mrak nikad se nisam tak nečeg dosjetila,sa svijećama sam samo pisanice farbala
|
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() Ali uskoro idem kupiti taj aranžman za Svi svete pa ću je svakako pitati, a možda čak i poslikam ono što kupim, jer ruže izgledaju savršeno...(možda dobiješ neku ideju)
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Baš super izgleda ovo cvijeće!!
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
otok....prekrasni radovi.....
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
prekrasni radovi, Otok, jako mi se sviđaju |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Decorglass Marabu
|
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
hvala
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Otok, tvoje slikanje na staklu me se toliko dojmilo da sam i sama morala pokušati. Stavila sam dvije fotke na temu: Moji radovi-sve na jednom mjestu, pa ako možeš pogledati i vidjeti gdje sam eventualno griješila...ti ipak imaš više iskustva.
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
na žalost, nemam...radila sam i visibabe, šafrane ruže i narcise
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
Otok ovo je s a v r š e n o
![]() |
||
![]() |
||
|
Otok, oči mi ispale kad sam ovo vidjela, predivno!!!!!!!
![]() nego, imam još jedno, zapravo dva pitanja - šefica me traži da joj nacrtam neke motive na bocama od nes kave u koje ona sprema začine i sl., a ja nemam uopće ideju kojim bojama to napraviti jer to treba biti perivo - jel imaš ti kakav savjet? i gdje nabavljaš okvire?
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
otok... ovo je prekrasno!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Ja crtam bojama za staklo (Decorglass Marabu) koje se fiksiraju pečenjem u pećnici. Nakon toga se mogu prati (naravno ne baš u perilici suđa), znači bitno je da predmet na kojem se crta može izdržati temperaturu od čini mi se 150 ili 160 stupnjeva - te staklene posudice to sigurno mogu. Okvire sam kupovala u našem lokalnom marketu, obično imaju u svim veličinama i bojama. To su okviri skupa sa staklom, na staklu se nacrta slika, staviš je u okvir i može odmah na zid. Ima tih okvira i u knjižarama i u trafikama.
|
||
![]() |
||
|
Kada se rade ovi prelazi tj ovo kao podeblajno sa zlatnim?
Čime se radi? Kistom ili je to kontur liner ili nešto slično? |
||
![]() |
||
|
Najprije se rade konture - konturnom pastom/linerom, kada se to osuši unutar kontura crta se bojom za staklo - kistom. Zato sam kod ove slike stabla stavila uvećani detalj da se bolje vidi |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Za ovo treba smirena ruka! Meni bi ziher farba prelazila konturu!
Pogotovo ujutro! Krasno je! |
||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |