OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223> |
Korisnik | ||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala ti za javnu pohvalu...svakom treba malo ohrabrenja. A što se tvojih radova tiče, stvarno si prava umjetnica! Čestitam ti! Bravo!!!
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
ajme...i to je cijeli svijetj sam za sebe...koji naravno, treba istraživati
![]() ![]() Hvala ti na info ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Što se tiče tonova, sve se boje mogu međusobno miješati pa dobiješ ton koji želiš. Može se dodati i bijela boja, a postoji i neka za razrjeđivanje - clear, tako boje postaju puno prozirnije. Inače, bijela i crna boja su neprozirne, pa i to daje poseban efekt
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ajme, brzopletost
|
||
![]() |
||
|
Sorry, ovaj prvi je www.oaktreesg.com/freepatterns.com
|
||
![]() |
||
|
Za ovo veliko kockasto drvo (meni najdraže) ne mogu sada naći nacrt, čak mislim da je bila neka slika koju sam uvećavala, iako se nešto takvo može crtati i bez nacrta. Ovo drugo je na www.oaktreesg.com/freepatterns.com pa onda pod variety patterns FP-3-08. Ima toga još npr www.countrytradedays.com/bitrinwiwi.html - lijepa breza, pa www.artery-stainedglasspatterns.com/2georgiapines.html, ili www.artery-stainedglasspatterns.com/2lemontree.html ili na www.free-stainedglasspatterns.com više toga. |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
![]() |
||
|
![]() ![]() svečano izjavljumem da su mi ovo najbolji radovi na ovom forumu, definitivno... ![]() Može link na šablone za ova tvoja drveća... ![]() |
||
![]() |
||
|
Treba probati, vidjet ćeš koliko zadovoljstva pruža. Pogledaj kako je lijep prvi rad dade28.
Pri tom uopće ne treba znati crtati, ako znaš onda tim bolje
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Za ovo treba smirena ruka! Meni bi ziher farba prelazila konturu!
Pogotovo ujutro! Krasno je! |
||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
||
![]() |
||
|
Najprije se rade konture - konturnom pastom/linerom, kada se to osuši unutar kontura crta se bojom za staklo - kistom. Zato sam kod ove slike stabla stavila uvećani detalj da se bolje vidi |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Kada se rade ovi prelazi tj ovo kao podeblajno sa zlatnim?
Čime se radi? Kistom ili je to kontur liner ili nešto slično? |
||
![]() |
||
|
Ja crtam bojama za staklo (Decorglass Marabu) koje se fiksiraju pečenjem u pećnici. Nakon toga se mogu prati (naravno ne baš u perilici suđa), znači bitno je da predmet na kojem se crta može izdržati temperaturu od čini mi se 150 ili 160 stupnjeva - te staklene posudice to sigurno mogu. Okvire sam kupovala u našem lokalnom marketu, obično imaju u svim veličinama i bojama. To su okviri skupa sa staklom, na staklu se nacrta slika, staviš je u okvir i može odmah na zid. Ima tih okvira i u knjižarama i u trafikama.
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
otok... ovo je prekrasno!!
![]() |
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
Otok, oči mi ispale kad sam ovo vidjela, predivno!!!!!!!
![]() nego, imam još jedno, zapravo dva pitanja - šefica me traži da joj nacrtam neke motive na bocama od nes kave u koje ona sprema začine i sl., a ja nemam uopće ideju kojim bojama to napraviti jer to treba biti perivo - jel imaš ti kakav savjet? i gdje nabavljaš okvire?
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
Otok ovo je s a v r š e n o
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
na žalost, nemam...radila sam i visibabe, šafrane ruže i narcise
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Otok, tvoje slikanje na staklu me se toliko dojmilo da sam i sama morala pokušati. Stavila sam dvije fotke na temu: Moji radovi-sve na jednom mjestu, pa ako možeš pogledati i vidjeti gdje sam eventualno griješila...ti ipak imaš više iskustva.
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |