Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gioiaa-dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gioiaa-dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 39>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2008 u 08:10

i danas imaju nameru da rade
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 23:31
ne daju prstići  mira Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 22:17
posadila...ma nisam mogla cekati
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 21:12
Ima tu svašta - drago mi je da si se ponovila, a detaljno ćeš nam opisati kad sve posadiš na svoje mjesto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 18:52

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 18:31
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 17:38
Stefice
stigle napokon! ne znam ni sama da li sam prezadovoljna,ni da li tako treba da izgledaju sadnice ili ne ...najbolje mi izgleda vatreni grm i gautleria.Naravno sve sam to slikala,a i posadila
iskoristila sam ovako topao dan pa sam ocistila i fontanu ,opet kupila lisce,povadila kadife koje su pocele da se lome,dovukla djubrivo,cigle...ma iskoristila sam bas dobro ovaj dan
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 21:49
baš se veselim tvojim novim biljkama kao i ti
kako je čovjeku potrebno malo da bude sretan.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 17:29
nije da nisam radila,nekoliko kolica doterala djubriva,pa cigli i fino ogradila...odnela smece,prepuna kolica ...dobila obavest da mi sutra stizu narucene biljke,i sad jedva cekam da osvane     ,nadam se da se necu razocarati
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 08:12
nameravam i danas...za sad je suncano
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2008 u 19:43
Samo da bude vrijeme lijepo i sutra, jer kod mene najavili kišu, a vidim da si i ti "uživala" vani danas, isto kao i ja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2008 u 18:11
danas predivan dan,malo pretoplo ali sam se zato naradila...opet smo MKM i ja vukli zemlju,djubre...i zadovoljna sam danasnjim ucinkom ...zasadila sam carsku krunu i ukrasni luk...sutra nastavljamo
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2008 u 22:50
đo ti si se stvarno naradila Confused
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 21:42
...hvala mali gogo!Bas me raduje sto pravis jezero,koliko god da je - uzivat ces ! I bas ce se uklopiti u tvoj vrt.Sto se tice patkica ne prave nikakvu stetu u vrtu,uzivancija je gledati dok gnjure i plivaju
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 09:04
E da, zaboravih!

Samo da ti kažem, ti i tvoje patkice ste krive što se patim i kopam jezero u gornjem vrtu. Nadam se da će nagodinu i u mom jezercu zaplivat koja patkica.

Hvala ti na tome! Tvoj vrt mi je, uz još neke prekrasne vrtove na forumu, vječita inspiracija!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 08:58
Gioiaa ti si moja srodna duša, kad je riječ o ljubavi prema lukovicama.Wink
Ja im ne mogu odoljeti kad ih spazim u trgovini.

Neki dan šetam trgovinom s kolegicom i spazim tulipan ABBA, a takav još nemam. Toliko sam se oduševio da je uvažena pomislila kako mi nisu sve daske u glavi na broju.smile42
Ovi "vrtlarski laici" ne shvaćaju našu opčinjenost ili opičenost biljkama.LOL

Ajde objavi još koju fotku svog prekrasnog vrta i imanja. S nestrpljenjem očekujem da vidim što ima nova u tvom vrtu.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 17:57
znam da je kokotic,divan plav...jedva cekam da mi procveta,samo sam se nadala da ga mogu sad presaditi.

jos uvek ih nisam posadila,jednostavno nemam vremena,nadam se da cu sutra to uraditi,napokon.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 22:49
Liči mi na kokotić jednogodišnji...njega možeš saditi van. (ili za svaki slučaj u teglu do proljeća).
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 10:55
dal bi mogla ovo presaditi u vrtu?

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 10:52
ma sta da ti kazem, jedna njiva je lepo pobrana sa beracem,al MKM hoce malo sarovine pa ajd da joj ispunimo zelju.I sad ne osecam ruke, zglobovi bole,pa oko palceva boli...i sinoc smo nas dve podigli na cardak sto smo pobrali, tata ne moze nista pomoci jer ga boli kicma,jedva hoda.Izdrzacemo nekako
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.