razglednice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 26> |
Korisnik | |
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Slatnica
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa korijenko će morati komentirati iza mene, jer sam ja prva vidjela ovu ljepotu, viđenu slavonskim okom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....ali onaj kamin od andree joooooooooooj da mi ga je staviti va moj vrtic
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Slavonko, velika hvala za slike Oliba, ovo budi lijepe uspomene iz djetinstva, dok sam bila jako mala odlazili smo obavezno u Primošten a kasnije kao trinejđerica na Olib u kuću mamine rođakinje obavezno u osmom mjesecu 15 dana oko Velike gospe ( oni imaju tamo veliku feštu u luci za taj dan). Vjerojatno je sada puno promijenjeno jer u ono vrijeme cca prije 20 godina bilo je jako malo turista i nigdje ničega, pravi odmor, samo sunce i more. Koji put smo znali prelaziti otok na drugu stranu da se kupamo na Slatinici. Već puno godina planiramo otići opet,sada ja sa svojom familijom ali znaš kako je kad živiš na moru, onda si prekomotan i ljetovanje uvijek pada na neko zadnje mjesto. Ali ja se nadam, nadam i nadam pa to je tako blizu .....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Iduće godine ću malo bolje slikat pa staviti bolje slike.Mogu ti reć da svake godine ima sve više turista i jako puno ljudi sa obiteljima dolazi svake godine,iznajme si kuću na desetak godina.A Slatinica mi je super zbog djece,je da treba dosta pješačit do nje ali isplati se.
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
kud ste navalile sa tim zimskim slikama,odmah pojačavam grijanje.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
kud ste navalile sa tim zimskim slikama,odmah pojačavam grijanje.
![]() ![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo nešto malo drugačije. Šetajući uz more često nailazim na drvene barke, koje nikada više neće zaploviti.
Danas je era plastičnih barki, lakše su za održavati jeftinije, sve je oko njih jednostavnije.
No drvene barke imaju ono nešto - imaju dušu.
Ove na žalost ni to.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast na ovim slikama...i meni ovakve barke nekako griju dusu...
pregledala sam i ostale slike,super... |
|
![]() |
|
Danas šetnja Klenovicom do Smokvice uz more gdje je to bilo moguće.
Početak današnje šetnje trebala je biti uvala Žrnovnica, duboko usječena u kopno, no na žalost pristup nije dozvoljen ni s kraja, a niti s mora pa smo je samo mogli u daljini slikati iz Klenovice
![]() T ništa ne umanjuje ljepotu ovog predivnog mjesta ,pa bacamo pogled natrag prema Povilama
![]() Ovo mjesto vjerojatno ljeti vrvi kupačima, ali sada smo se samo mogli diviti prekrasnom krajoliku
![]() Iako je obala pristupačna do nje treba doći po bodljikavom kamenju, pa čisto sumnjam da se netko ljeti sunča sjedeći na istome
![]() Natrag prema mjestu puno borove šume, oko čijih debala se na puno stabala penje bršljan
![]() Još uvijek se vidi da nas jesen nije napustila, iako je dan bio pravi proljetni
![]() I natrag do lučice Klenovica. Kažu da je Klenovica najribarskije mjesto na ovom dijelu obale, pa je tu uvijek vezano dosta brodica.
![]() Nedaleko obale je otočić, ustvari hrid Sv.Anton, na kojem je svjetionik, a spojen je nasipom s obalom , a nanjemu je i obnovljena tunera, pa smo do njega prošetali.
![]() ![]() ![]() Nastavili smo put lijepo uređenom pješačkom stazom do mjesta Smokvica, uglavnom vikendaško naselje.
Natrag smo se vratili istim putem jer alternativa (osim magistrale) ne postoji, no kako je krajolik zbilja prekrasna to nam nije smetalo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
već se stoti put ponavljam ali opet moram reći , da neću prežalit što se nisam odselila na more kad sam imala priliku , ali mm je ponekad tvrdoglav , a danas mu je žao . ali to je tak kad muški neće slušati žene .ali............ko zna , možda jednog dana kad ostanemo sami i ja budem uživala u ljepotama morske obale -treba se nadati
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Super mi je tema. Baš sam se naputovala sa vama svima. Triša me uvijek oduševi sa svojim slikicama, ali i ostali ste super. Na žalost MM nije od putovanja, pa smo mi doma. Dok on vježba palac na daljincu ja sa vama putujem po svijetu. Andrea 01, imanje obitelji Janković nisam vidjela iako mi je blizu, ali koliko znam sada je prodano pa neznam što će biti od njega.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
U susret proljeću i ljetu evo malo slika s Otoka Krka.
Kad pređete most i nađete se na otoku, odmah s lijeve strane cesta vas vodi u staro trajektno pristanište Voz. Ljudima još uvijek jako interesantno za provest vikend, doći na kupanje (s autom na plažu), nema previše ljudi, a na dva mjesta može se preći s jedne strane otoka na drugu. Spuštajući se cestom lijepo se vidi cjeli Krčki most, a obavezno ćete susretni ponekog četveronožnog stanovnika, koji će vas gledati u čudu. Ako se spustite do mora pogled na most i ovaj dio mora je prekrasan Pogled na prastaru smokvu, koja doslovno raste iz mora. Ako se osvrnete lijevo, gdje je nekada bila velika plaža na koju se za nekoliko minuta prelazio uski dio otoka vidi se predivno more, ali plaže više nema i obala izgleda ovako Autom se može (mi smo išli pješice) preći na onu stranu otoka koja gleda prema Jadranovu Brodice su usidrene i dolaze nove, jer ovdje podno malog svjetionika vlada blaženi mir Obala je pristupačna za pješake, bodice, automobile, tu je i svjetionik, čiji se prostor do nedavno mogao iznajmiti za proslave rođendana i slično, no ne znam kakva je sada situacija. Evo u ovo hladno veče nadam se da ćete prošetati kroz malen dio ovog predivnog kvarnerskog otoka. |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |