Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() i danas imaju nameru da rade ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ne daju prstići mira
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
posadila...ma nisam mogla cekati
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ima tu svašta - drago mi je da si se ponovila, a detaljno ćeš nam opisati kad sve posadiš na svoje mjesto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stefice
![]() ![]() ![]() ![]() iskoristila sam ovako topao dan pa sam ocistila i fontanu ,opet kupila lisce,povadila kadife koje su pocele da se lome,dovukla djubrivo,cigle...ma iskoristila sam bas dobro ovaj dan ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
baš se veselim tvojim novim biljkama kao i ti
![]() ![]() ![]() kako je čovjeku potrebno malo da bude sretan. |
|
![]() |
|
nije da nisam radila,nekoliko kolica doterala djubriva,pa cigli i fino ogradila...odnela smece,prepuna kolica
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nameravam i danas...za sad je suncano
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo da bude vrijeme lijepo i sutra, jer kod mene najavili kišu, a vidim da si i ti "uživala" vani danas, isto kao i ja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
danas predivan dan,malo pretoplo ali sam se zato naradila...opet smo MKM i ja vukli zemlju,djubre...i zadovoljna sam danasnjim ucinkom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
đo ti si se stvarno naradila
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
E da, zaboravih!
Samo da ti kažem, ti i tvoje patkice ste krive što se patim i kopam jezero u gornjem vrtu. Nadam se da će nagodinu i u mom jezercu zaplivat koja patkica.
Hvala ti na tome! Tvoj vrt mi je, uz još neke prekrasne vrtove na forumu, vječita inspiracija!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Gioiaa ti si moja srodna duša, kad je riječ o ljubavi prema lukovicama.
![]() Ja im ne mogu odoljeti kad ih spazim u trgovini.
Neki dan šetam trgovinom s kolegicom i spazim tulipan ABBA, a takav još nemam. Toliko sam se oduševio da je uvažena pomislila kako mi nisu sve daske u glavi na broju.
![]() Ovi "vrtlarski laici" ne shvaćaju našu opčinjenost ili opičenost biljkama.
![]() Ajde objavi još koju fotku svog prekrasnog vrta i imanja. S nestrpljenjem očekujem da vidim što ima nova u tvom vrtu.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
znam da je kokotic,divan plav...jedva cekam da mi procveta,samo sam se nadala da ga mogu sad presaditi.
![]() ![]() jos uvek ih nisam posadila,jednostavno nemam vremena,nadam se da cu sutra to uraditi,napokon. |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Liči mi na kokotić jednogodišnji...njega možeš saditi van. (ili za svaki slučaj u teglu do proljeća).
|
|
![]() |
|
dal bi mogla ovo presaditi u vrtu?
![]() |
|
![]() |
|
ma sta da ti kazem, jedna njiva je lepo pobrana sa beracem,al MKM hoce malo sarovine pa ajd da joj ispunimo zelju.I sad ne osecam ruke, zglobovi bole,pa oko palceva boli...i sinoc smo nas dve podigli na cardak sto smo pobrali, tata ne moze nista pomoci jer ga boli kicma,jedva hoda.Izdrzacemo nekako
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |